Vă vorbeam zilele trecute (aici) despre sprijin și despre oamenii care au decis să ne întindă o mână de ajutor, din dorința de a ne vedea „mari” peste ani, de a fi și ei un pion semnificativ în ascensiunea noastră. Noi putem doar atât: să-i recomandăm, să le mulțumim și să le fim recunoscători prin jocul pe care îl prestăm la fiecare meci. 

Noi știm (pentru că am simțit-o pe pielea noastră și vorbim din experiență), deplasările pot fi lungi și obositoare, iar somnul dinaintea unui meci trebuie să fie odihnitor, motiv pentru care, din lista noastră de parteneri, nu putea lipsi și un hotel care să ofere unele dintre cele mai bune condiții – Hotel Nemira

Ei recomandă asta: Uitați de grijile cotidiene și de agitația zilnică, și veniți să ne treceți pragul și să vă bucurați de liniștea pe care, cu mare drag, v-o oferim.

Situat în inima stațiunii Slănic Moldova, hotelul Nemira este locul perfect și preferat pentru odihna celor doritori, a oamenilor de afaceri stresați cu angajamentele zilnice și, de ce nu, a fotbaliștilor care vor să își limpezească mintea înaintea unui meci.

Alege inspirat și oprește și tu la Hotel Nemira! Noi vă mai spunem atât: camere de odihnă, restaurant, terasă, piscină, sală de fitness (perfectă și pentru fotbaliști ca noi). Dacă nu ne crezi, îți lăsam mai jos o serie de fotografii și intră și la ei pe site să te convingi. 

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.

#CITYsuntemtoți

Pentru încredere, 

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s