Probabil am mai spus, dar ținem să reamintim de ce facem aceste interviuri cu jucătorii City Football Club. 

Ne dorim ca sportivii să se simtă apreciați, să simtă că eforturile lor din teren sunt remarcate și, de aceea, la facem publice în mediul online. Să simtă că orele petrecute la antrenamente îi dezvoltă și ajută să devină campionii de mâine. Prin aceste interviuri îi motivăm să dea și mâine, și poimâine, tot ce au mai bun pe teren, la meciuri sau la antrenamente, precum și la turneele finale. E modul nostru de a le spune: Hai, băieți, noi credem în voi! 

Astfel, aducem în fața voastră un lot de jucători care își exprimă onest gândurile își spun cu voce tare visul, își recunosc calitățile și defectele, plusurile și minusurile, vorbesc despre idoli, despre fotbal, despre meciuri și despre ce înseamnă pentru ei City Football Club.

Sinceritate, corectitudine, spontaneitate și interviuri de campioni. Să vă amintiți de acestea și peste ani!

Roberto este la echipă din septembrie, însă s-a integrat repede și a făcut-o și foarte bine. Deja și-a făcut prieteni și e motivat când vine vorba de meciurile și turneele viitoare. A marcat recent, în meciul pierdut în fața celor de la Edu Sporting 2003, și a dovedit că merită încrederea antrenorilor, a colegilor și a celor din staff. 

1. S-a încheiat turul Campionatului de Juniori B, urmează o perioadă de pregătire și apoi turneul Autumn Cup Sheriff, cum crezi că va fi perioada aceasta? 

Perioada de pregătire va fi una intensivă, atât fizic cât și tehnic. În ceea ce privește turneul, consider că va fi unul puternic, cu echipe foarte bune, dar sperăm că, prin munca și devotamentul nostru, să fim învingători. 

2. Ce așteptări ai de la Turneul Autumn Cup Sheriff și ce obiective personale îți fixezi?

Așteptările pe care le am de la acest turneu sunt victoriile. Obiectivele personale pentru acest turneu sunt de a-mi ajuta echipa prin goluri, pase de gol, driblinguri și printr-o prestație bună. Voi încerca să dau tot ce pot mai bun pe teren.

3. Care sunt calitățile ce nu trebuie să îi lipsească unui fotbalist?

Din punctul meu de vedere, calitățile pe care ar trebui sa le aibă un fotbalist sunt ambiția, încrederea de sine și tactica de joc.

4. Dacă ai fi antrenor, care ar fi prima regulă a echipei?

Dacă eu aș fi antrenor prima regulă a echipei ar fi disciplina și, pe lângă asta aș mai avea una: fumatul interzis. 

5. Care este motivul pentru care ai ales să vii la City Football Club?

Am ales să vin la acest club pentru că aveam prieteni aici, însă mai este și dorința de a juca mai mult pentru a mă dezvolta. Sper să am rezultate din ce în ce mai bune. 

6. Spune-ne motivele pentru care nu ai renunța la acest colectiv.

Nu aș renunța la acest colectiv din mai multe motive. Primul ar fi că am format niște prietenii puternice, într-un timp foarte scurt. În al doilea rând, aici mi se acordă încredere, sunt titular și am șansa de a dovedi ce pot. Și în al treilea rând,  domnii antrenori mă ajută, mă susțin și mă încurajează și asta îmi dă foarte multă încredere.

Completează:

1. Îmi place Lionel Messi și mă inspir mereu de la el.

2. Lovește bine cu capul Cristiano Ronaldo, are precizie bună Sergio Busquets și cel mai bun la lovituri bune este Lionel Messi.

3. Nu aș renunța la fotbal pentru că iubesc acest sport, îl practic de opt ani, iar visul meu este să ajung un fotbalist mare. Pentru mine fotbalul este ca aerul, nu aș putea să trăiesc fără el.

Următorul interviu este cu Bogdan Coțovanu.

 

Vă mai scriem curând,

#Citysuntemtoți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s