Noi spunem și în stânga și-n dreapta că nu suntem doar o familie, cu sportivi care vin la antrenamente, vin la meciuri, merg în turnee internaționale, suntem mai mult de atât…

Și pentru că la echipă există mereu comunicare: între părinte și copil, antrenor și sportiv, antrenor și părinte și de curând și între parteneri și echipă, ne numim: Familia City Football Club Iași. O familie care se cunoaște de mai multă vreme, dar care a devenit CITY de jumătate de an.

Și pentru că înainte de Crăciun se întâmplă ca familia să se reunească, să-și mai povestească cele de cu an, să reflecteze la momentele frumoase și să se bucure, ne-am întâlnit și noi, City, cu toată familia: frați, surori, bunici, părinți, antrenori, parteneri, oficialități locale și invitați speciali la o seară dedicată nouă, cu veselie și voie bună, la Club M (Clubul Medicilor). 

Ne-am amintit toți de momentele frumoase din Ungaria, calificarea în final-four, defilarea de pe stradă când am strigat pentru România, golurile marcate, turneul de la Tiraspol, am revăzut galeria, ne-am amintit de lacrimi, de micile frustrări, de cei ce eram, dar am crescut. Ne-am amintit, am râs, am plâns, ne-am emoționat, am aplaudat și toate în numele CITY. Pentru CITY. Din dragoste pentru CITY. 

Seara noastră a avut și momente speciale: micuța și talentata Martina ne-a cântat și încântat cu colinde și melodia „Bondița”, aplaudată și apreciată de galeria noastră. De asemenea, alături de noi au fost și trei fete care ne-au cântat acapella unele dintre cele mai frumoase și cunoscute colinde. Și seara nu a fost doar despre atât, dar vă povestim în rândurile ce urmează: 

Ne-am bucurat că familia este așa mare și mai ales, ne-am bucurat de prezența la festivitatea noastră de final de an a partenerilor care ne-au fost alături, care au crezut în noi, în ideile noastre, în principiile pe care le dezvoltăm la club, în valorile de moralitate despre care le vorbim și băieților. Așa că, mulțumim! Din suflet. Pentru că voi sunteți cei care contribuiți, alături de noi, la creșterea acestor fotbaliști. Și când îi veți vedea pe marile stadioane să fiți mândri că ați investit timp, răbdare și resurse în ei. 

Noi, tot ce facem la echipă e din dragoste. Dragoste de fotbal și dragoste de copii. 

Un alt moment frumos, emoționant și glorios pentru noi a fost discursul domnului Radu Botez, Viceprimarul Municipiului Iași. 

Munca noastră este văzută și este apreciată și avem misiunea de a continua această inițiativă, pentru că oamenii au încredere în noi, pentru că sportivii și părinții au încredere că putem. Și, la festivitatea noastră, domnul Radu Botez a venit cu o surpriză din partea Primăriei: gratuitate pentru antrenamentele și meciurile de pe Stadionul Tineretului. Decizia este una de sprijin, venită în urma activităților noastre, în urma muncii și efortului depus la echipă, însă reprezintă și un răspuns al Primăriei după prezentarea de către club a unui proiect inedit, de excelență în fotbalul juvenil ieșean. Decizia Primăriei reprezintă, de altfel, apreciere și susținere pentru memoriul și proiectul înaintat spre analiză către conducerea Primăriei și  către Direcția Sport a instituției. 

Și totul a fost cu emoție: pentru sportivi, părinți, dar mai ales pentru cei doi antrenori și pentru conducerea echipei. Ne-am dorit asta! 

Pentru asta am luptat! Am pus o primă cărămidă și suntem mândri că împreună le putem oferi acestor sportivi cele mai bune condiții de joc. Mulțumim, Primăria Municipiului Iași! și celor prezenți la evenimentul nostru: Radu Botez (viceprimar), Ionel Popa, Valentin Mocanu. 

Băieți, după acest cadou, aveți și voi o datorie: să iubiți și să jucați cu cinste acest sport. Să dați tot ce aveți mai bun pe teren, să jucați cu sufletul și să promiteți că veți face orice pentru a vă îndeplini acest vis. 

Și dacă tot vorbim de vise, la întâlnirea noastră le-am mulțumit și părinților, care ne-au fost alături mereu: la meciurile de acasă, la cele din deplasare, la antrenamente uneori și alături de noi la turneele internaționale. Avem una dintre cele mai frumoase și sonore galerii și merită din parte noastră un trofeu de mulțumiri. Părinți, vă mulțumim! Pentru că voi credeți în acești sportivi, îi susțineți, munciți din greu pentru ca visul lor să se îndeplinească, pentru că le oferiți ceea ce voi nu ați avut și ați vrut, pentru că nu le ridicați bariere în calea spre afirmare. 

81037491_2461517740643065_5065049305765642240_o

De la părinți, trecem puțin la sportivi și apoi vă mai spunem despre surprize: Băieții au susținut și un discurs la festivitate. Tema aleasă împreună cu domnii antrenori, Cristian Meiu și Ionuț Giurumescu: Magia fotbalului. Am auzit de toate: fotbalul se joacă cu sufletul, cu inima. Fotbalul e frumos pentru că se joacă în echipă. Fotbalul e cel mai frumos sport pentru că pe teren suntem un întreg. Pentru că între noi nu există diferențe. Pentru că bucuria unui gol e imensă. Fotbalul e frumos pentru că creează familii. Acestea sunt doar foarte puține dintre gândurile băieților și toți au dreptate. Fotbalul face toate acestea. Fotbalul unește și face familii, așa cum ne-a unit pe noi: Familia City Football Club Iași. Fotbalul iți oferă lucruri frumoase, dacă știi să-i ceri și dacă vrei cu adevărat. 

Băieți, să rămâneți la fel și să vorbiți cu aceeași dragoste despre sportul rege, despre sportul care va unit și vă aduce atâtea bucurii zi de zi.

Deși ne-a plăcut la Tiraspol și am vrea să revenim, ne-am bucurat să-l avem pe Tudor Bejan, organizatorul a două dintre cele mai puternice turnee pentru copii și juniori din Europa de Est, alături de noi. Și domnul Bejan nu a venit cu mâna goală ci cu: un tricou și un fular de la echipa Sheriff Tiraspol (pe semne că fotbalul unește și echipe) și cu un tablou cu mascota noastră din turneu. Să știți că este nevoie de un om ca dumneavoastră și în România!

Motiv pentru care, beneficiind de sprijinul Primăriei și cu suportul May Cup Moldova (și Tudor Bejan) intenționăm să organizăm la Iași, în vară, prima ediție a Cupei City Iași. Ca o bucurie pentru toți iubitorii de fotbal și toți cei care ne susțin!

Am ajuns la cealaltă surpriză mare: Prezentarea noului echipament: o noutate pentru cei de la JOMA și o noutate pentru noi. Cu ajutorul partenerilor am reușit să le aducem sportivilor de la City cea mai mare bucurie: echipament gratuit. 

Echipamentul a fost prezentat, ca la echipele mari, de trei sportivi, care au defilat prin mulțime. Am făcut fotografii oficiale, am bătut palma și s-a notat: din ianuarie 2020, avem o altă imagine. Ne dorim să arătăm impecabil din punct de vedere vestimentar: atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare, dar mai ales la turnee internaționale unde ne reprezentăm țara și jucăm cu cinste, cu onoare și bucurie pentru oraș, pentru Iașul celor șapte coline. 

Noi, suntem încă o echipă mică, dar facem lucrurile bine, cu profesionalism și asta se vede, se simte și este apreciat. Din dragoste facem totul! Și dragostea se vede. 

CITY, am reușit! 

Băieți, lumea are încredere în voi, să demonstrăm de ce suntem, în stare! Din ianuarie, din nou la firul ierbii. Transmitem în direct. 

 

Noi am fost City Football Club Iași  și vă urăm tuturor un an cu bune, cu împliniri și bucurii! 

Nu vă urăm însă Sărbători Fericite, ci: Să fiți fericiți de Sărbători!

 

Mai multe fotografii pe pagina de Facebook: CITY FC IAȘI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s