Misiunea proiectului ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV „CITY FOOTBALL CLUB” IAȘI este de a crea un puternic brand local și național, transformarea în timp a CITY FOOTBALL CLUB IAȘI într-un simbol reprezentativ și cunoscut pentru orașul nostru, zona Moldova și chiar pentru România, este ținta majoră a proiectului.

  • Ne propunem să fim un club de mare succes din fotbalul juvenil ieșean, și nu numai.
  • Ne propunem excelență, atât pe terenul de fotbal cât și în afara lui.
  • Ne propunem ca familia, compasiunea, curajul, integritatea și respectul să fie valorile care definesc și ghidează sportivii și organizația noastră în drumul către excelenta.
  • Participarea activă în educația tinerilor este una dintre prioritățile noastre și credem ca sportivitatea și fair-play-ul sunt calitățile sociale prin care sa construim liderii de mâine.

Astfel, dacă vrei să contribui alături de noi la creșterea fotbaliștilor de mâine, dacă susții echipa, îți place să ne urmărești și apreciezi valorile pe care le dezvoltăm la club, vino alături de noi cu sufletul și redirecționează 2% din impozitul pe venit către clubul nostru!

Nu e nicio cheltuială în plus pentru tine, pentru noi poate să facă o DIFERENȚĂ CONSIDERABILĂ.

Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit către o entitate non profit. Conform Ministerului Finanțelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este următoarea: contribuabilul trebuie să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) și să le depună la administrația financiară sau le pot înmâna antrenorilor de la săli.
 
Formularul este aferent anului trecut (2019); formularul 230 se depune de persoanele care au venituri din salarii sau pensii, în timp ce persoanele fizice autorizate și persoanele care au venituri din chirii sau drepturi de autor, pot redirecționa cei 2% prin completarea declarației unice, în câmpurile dedicate. 

DESCARCĂ FORMULARUL 230 AICI! – http://bit.ly/CityRedirecționează

*Formularele pot fi completate și trimise până pe 15 martie 2020.

Simbolurile noastre:

CITY ești (și) tu!respect față de fani;

CITY iubește Iași-ul!apartenență la oraș;

CITY suntem toți! – spirit de echipă, armonizare echipă – staff – suporteri – parteneri

IMPORTANT!

Pentru completare este nevoie de datele dvs. la punctul I, selectarea sursei venitului la II și semnătura dvs. în partea de jos (semnătura contribuabil)”
 Explicații:
1. Pentru persoanele care au cont online deschis pe platforma ANAF, pot completa datele noastre (nume asociație, cont bancar etc) și trimite online declarația 230 direct la ANAF.
2. Dacă se descarca și se completează manual declarația 230 atașata:
– pot fi transmise direct către un reprezentant al asociației sportive City FC Iași;
– pot fi trimise scanat/ fotografiate pe email la adresa: cityfciasi@yahoo.com;
sau printr-un mesaj privat pe Messenger (Facebook).

În această situație, declarațiile completate se vor depune cumulat la ANAF de către un reprezentant al asociației City FC Iași; este posibil ca ulterior să primiți o notificare de la ANAF prin care să fiți înștiințați ca ați redirecționat 2%, la care nu e necesar să răspundeți.
Pentru alte informații, ne puteți contacta pe email, prin mesaj privat pe pagina de Facebook a City FC Iași sau la numărul de tel. 0745.155.568.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s