Noi suntem City Football Club și credem în sportivii noștri. Și orice sacrificiu de la echipă e pentru ei și pentru drumul pe care trebuie să-l parcurgă spre performanță.

Noi credem în profesionalism, în calitatea jucătorului, în talent, dar mai ales în motivația sportivului de a deveni mai bun pe terenul de fotbal.

Suntem conștienți că ne aflăm la început de drum, că suntem o echipă nouă, însă promitem multe în fotbalul juvenil ieșean – dorința noastră e să facem din sportivii noștri fotbaliști, să-i facem campioni!

Și ca să știți, și o echipă mică te poate ajuta să ajungi pe marile stadioane, să joci fotbal la nivel profesionist din toate punctele de vedere.

Important e și ce vrei tu! – cât ești de motivat să lupți pentru visul tău? Câte antrenamente ești dispus să faci pe săptămână? Cât ore să petreci pe stadion antrenându-te?

Fotbalul de performanță cere sacrificii!printre cele mai mari, uneori.

Acum, vă spunem o poveste – nu avem, neapărat, preferați în fotbal, însă vrem să dăm exemple dintre cele mai bune.

Probabil îl știți toți pe Cristiano Ronaldo, însă succesul nu a venit peste noapte. Deși este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care îi are lumea, Ronaldo face zilnic abdomene pentru a se menține în formă, câte 200-300 în fiecare zi, deși a existat cândva mitul că făcea până la 3.000. Pe când juca la Real Madrid, era primul care ajungea la antrenamente și începea deja să se încălzească.

Și ca el sunt mulți alții. Fotbaliști care au sacrificat multe, care proveneau din locuri defavorizate, jucători care s-au format în zone de conflict, printre bombe sau în sărăcie, care nu aveau bani să-și plătească antrenamentele și, cu toate acestea, acum sunt pe unele dintre cele mai mari stadioane ale lumii.

Printre ei este și Alexis Sánchez, care a lucrat de mic și a spălat mașini până să ajungă fotbalist, chiar și Suarez care recunoște că rămânea și desculț. Un exemplu este și Messi, cel care a semnat pe un șervețel contractul inițial cu Barcelona.

Important este să: nu te dai bătut.

Să ai curaj să schimbi echipa când simți că nu-ți poate oferi mai mult decât visezi tu să realizezi.

Să nu te mulțumești cu puțin și să lucrezi de două ori mai mult și mai intens.

Să lupți, să crezi, să fii modest. Căci, toți acești fotbaliști prin modestie au ajuns ce sunt astăzi.

Pentru că și fotbalul românesc poate avea un Ronaldo sau un Messi și poți fi chiar tu!

Mulți dintre fotbaliștii de astăzi își pun problema brand-ului „Să joc pentru echipele mari” și e normal să visezi la asta, dar cât ești junior încearcă să te dezvolți cât mai bine și cât mai corect la echipa care crede mai mult în tine, în visul tău și contribuie cel mai mult la maturizarea și dezvoltarea ta – fotbalistică, de viață, personală.

Și nu fugi de pe acum după nume, după brand, că e posibil să te trezești într-o zi și să regreți un transfer și să vrei să revii la vechea echipă, la colectivul de acolo și la antrenorul care a crezut că te poate face fotbalist.

Depinde ce vrei: să ajungi la o echipă de renume și să prinzi banca și să ajungi la echipa a doua sau să joci constant, să crești de la meci la meci și să te simți fotbalist?

E posibil să nu crești dacă stai sub copaci mari!

Și să fii următoare poveste de succes, chiar dacă vii de la o echipă mică!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s