Suntem sportivi și dincolo de echipele preferate din marile campionatele ale lumii, ne place și iubim City Football Club – din multe motive, din multe privințe. 

O dată, pentru profesionalismul antrenorilor, dar și pentru colectivul de aici. Pentru prietenia cu care sunt întâmpinați colegii noi și, recunoaștem, pentru rivalitatea de pe posturi. Asta îi și motivează pe sportivii noștri să dea totul la antrenament, să fie cei mai buni în meciuri și să-și câștige posturile de titulari. 

Din echipă nu fac parte doar cei 11 care intră pe teren și nici aceia care stau pe bancă. Echipa suntem noi: jucători, antrenori, staff administrativ, media și suporteri, mai ales. 

Am decis să împărtășim cu voi părerea jucătorilor despre ce înseamnă colectivul City, despre ce înseamnă City Football Club. Și, pe lângă acestea, unii ne-au spus care sunt și plusurile și minusurile individuale. Plusuri și minusuri, care se văd mai puțin atunci când suntem „toți pentru unul”. Dacă te-ai gândit să vii în echipa noastră, află de la cei mai implicați în familie care sunt motivele pentru care ar trebui să te mai gândești și să ne contactezi. 

Unii s-au format aici, alții au găsit la City mediul perfect pentru a evolua, pentru a se lansa sau pentru a face performanță. Așa că, le dăm cuvântul:

Iubesc acest club deoarece oferă jucătorilor toate condițiile unui viitor în cariera de fotbalist. Jucătorii sunt monitorizati atât pe plan sportiv, cât și extrasportiv ceea ce indică nivelul de atenție (și de pregătire) al antrenorilor față de jucători. (Alexandru Dobrea, atacant dreapta)

Eu simt că iubesc acest club pentru că avem antrenori foarte buni, care ne oferă toate oportunitățile pentru a face performanță și, personal, simt că evoluez. (Călin Durnea, mijlocaș central inter/defensiv)

Iubesc City Football Club deoarece această echipă este ca o a doua casă pentru mine, iar pe parcursul anilor petrecuți aici am acumulat multe amintiri frumoase. În ceea ce privește evolutia mea la echipă pot spune că nu este la nivelul așteptărilor mele, dar voi încerca să remediez acest lucru și voi începe să lucrez acasă individual atât la tehnică, cât și la rezistență. (Luca Talabă, atacant stânga) 

Aici m-am format, în mare parte, și am alături coechipieri și un staff tehnic care mă fac să iubesc fotbalul și să-mi doresc să evoluez cât mai mult, să ajung la un nivel cât mai înalt. La City am evoluat din punct de vedere fizic, dar și tactic. Am căpătat viteză, forță și o viziune a jocului mai bună. Ce e drept, mai am de lucrat mult, dar cred că sunt pe drumul cel bun și am alături și oameni care mă fac mai bun de la zi la zi.  (Tudor Vieriu, mijlocaș defensiv)  

City Football Club este familia mea, și familia este totul pentru mine. Iubesc antrenorii de la City deoarece ei m-au învățat tot ce știu și mă susțin, îmi iubesc colegii și pot spune că sunt ca și frații mei. Iubesc și galeria pentru că susțin echipa cu acel „hai, băieți!” în momentele în care ne este greu. 

Evoluția mea la echipa este una destul de bună – de la un copil plinuț care nu știa să dea pas cu latul la un băiat matur deoarece la City, în primul rând, învațăm să fim oameni. Pe plan sportiv, mai am foarte mult de muncit pentru a ajunge la performanță, îmi lipsește tehnica controlului de balon foarte mult, dar încerc să compensez prin forță fizică. (Alexandru Ianuș, fundaș central)

Dacă ți se pare că munca portarului este mai ușoară decât a echipei, mai gândește-te o dată. La puncte slabe aș încadra înălțimea. Ceea ce mă caracterizează sunt reflexele bune, modul în care comunic cu echipa și jocul de picior. Aș putea îmbunătăți ieșitul pe centrări înalte și forța șutului. 

Cred că evoluția mea la echipă a fost una favorabilă atât pentru mine, cât și pentru club.

Iubesc această echipă, în primul rând, pentru încrederea acordată de către antrenori și staff-ul tehnic, dar și pentru lecțiile învățate atât pe plan sportiv, cât și emoțional și pentru tot ce reprezintă clubul! (Tudor Revei, portar)

Iubesc City Football Club pentru că e mai mult decât o echipă, City e o familie. Ne ajutăm la nevoie și suntem mereu uniți. Aici m-am dezvoltat și am evoluat fizic și tehnic. (Gabriel Rusu, fundaș central)

City Football Club este un club care nu ne învață numai despre fotbal, ci și despre stilul de viață și respect. Nu suntem doar un club de fotbal, suntem și o familie!

Trebuie să nu mai fiu panicat când am mingea la picior și să gândesc înainte de a primi o pasă cui trebuie să-i pasez la rândul meu. (Gabriel Iurcu, atacant central)

Iubesc City Football Club deoarece toți suntem o echipă și nu avem bisericuțe cum se mai procedează la alte cluburi. Îmi place veselia din vestiare, dar și seriozitatea antrenamentelor. Suntem o echipă unită și sunt mândru că fac parte din ea. De când sunt la acest club, consider că am progresat foarte mult, mulțumită domnilor antrenori și coechipierilor care m-au ajutat să mă integrez. Am avansat în viteză, tehnică individuală, dar mi-am dezvoltat și viziunea jocului. (Roberto Țurcanu, Inter stânga)

City Football Club deoarece este a doua mea familie, locul în care mă simt cel mai bine când nu sunt acasă, la școală sau oriunde altundeva. Datorită faptului că am făcut parte din colectiv și în trecut și că am o relație foarte bună cu toți colegii, pot spune că iubesc echipa foarte mult. În opinia mea, evolutia mea ca jucător în cadrul echipei a fost una bună și armonioasă, întrucât am reușit să învăț multe lucruri noi și să ating obiective numeroase, în ciuda accidentarilor acumulate de-a lungul timpului. Pot spune că am dezvoltat un șut mai puternic și mai plasat, pase mai precise, o viteza mai sporită, însă trebuie sa pun mai mult accent pe forța fizică, la care însă am început să lucrez anul acesta. (Tudor Plop, atacant dreapta)

Eu iubesc City Football Club deoarece am colegi și antrenori foarte buni care mă ajută în viața sportivă, cât și în viața de zi cu zi. După părerea mea acest club este de perspectivă și cred că vom avea foarte multe rezultate bune. Acum aproximativ trei ani am venit la această echipă după ce am făcut o pauză de un an. A fost un început. Eu mai am de lucrat la tehnica individuală și la condiția fizică. (Alexandru Postolache, fundaș dreapta)

Iubesc City pentru colectivul din care fac parte, pentru antrenorii incredibili și devotați, care ne încurajează neîncetat, și pentru suporterii care vin la fiecare meci să ne susțină. Din acest motiv, lor și antrenorilor le suntem veșnic îndatorați. Pentru că știm deja că fotbalul fără suporteri nu e nimic, iar pregătirea fără un antrenor bun, la fel.

Evoluția mea la acestă echipă a avut și suișuri și coborâșuri, dar cea mai bună perioadă a fost în primul turneu pe vremea când City se numea Poli Moldova. În ceea ce mă privește, mai am de lucrat la mingile aruncate peste fundași și lovirea mingii cu capul. (Andrei Molociniuc, fundaș stânga)

Așa cum spuneam, ei sunt cei mai în măsură să vă vorbească despre această echipă, despre atmosfera din vestiare, profesionalismul antrenorilor și sprijinul galeriei. Își recunosc punctele slabe și asta este încă o dovadă a educației fotbalistice pe care o primesc de la antrenorul Cristian Meiu. Sunt perseverenți, sunt motivați și iubesc City Football Club pentru toate calitățile dobândite aici, iar pe lângă acestea, așteaptă și colegi noi.

Dacă te-ai gândit să intri în echipa noastră, dar nu ai avut curaj până acum, te sfătuim să-ți iei inima în dinți, să citești bine ce înseamnă această familie pentru colectivul de aici și să ne scrii.

Ne găsești pe facebook și pe instagram.

Cu mulțumire către băieți,

City Football Club

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s