S-a dat drumul la mișcare și suntem mai aproape și de terenul de fotbal, curând ne vom revedea, vom alerga, vom marca și apăra poarta, în stilul CITY.

Din păcate, campionatul nu se mai joacă, iar noi am terminat pe locul al doilea, cu cea mai bună apărare din competiție și una dintre cele mai bune din țară, cu o medie de 0,85 goluri primite/meci. Așa că, ne rămâne să ne antrenăm pentru ce urmează, noi provocări, un alt campionat, meciuri grele. Suntem City Football Club, avem viziunea antrenorilor, deschiderea conducerii, suportul galeriei, prietenia echipei și nu ne oprește nimic.

Așa cum v-am mai spus, ne-am antrenant în această perioadă. Ne trezeam zilnic cu un nou antrenament de forță primit de la antrenorul Cristian Meiu, iar joia ne vedeam live și ne antrenam pe Zoom. Începutul a fost mai greu, că nu acceptam ideea că nu ne putem întoarce pe teren, la meciuri și în vestiar. Nu ne obișnuiam cu programul, temele erau parcă mai multe decât în mod normal, voiam să lenevim, nu găseam motivația, ne trezeam la calculator și adormeam tot acolo, dar ușor ne-am adaptat, am acceptat realitatea și ne-am antrenat în condițiile de acasă.

Fiecare jucător în stilul lui: fie făcea antrenamentele primite, fie făcea și în plus, fie se lăsa „păcălit” de telefon, de calculator și rata antrenamentul. E realitatea cu care ne-am confruntat, iar la final, cei motivați vor fi pe teren.

Și pentru a reveni la condiția fizică dinaintea pandemiei, băieții au început să alerge și ne-au trimis poze. E dovada lor că au muncit în această perioadă, că au o condiție fizică bună și așteaptă cu nerăbdare reunirea lotului. Mai mulți sportivi chiar spuneau pe grup că așteaptă să înceapă antrenamentele.

CITY pe stadion – un vis aproape să fie îndeplinit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s