V-am promis performanță, dar înainte de toate, performanță înseamnă dezvoltare. Noi am înțeles că investind în copii și juniori, investim în viitorul României. Așa că, o nouă categorie de vârstă este pasul făcut de City Football Club Iași spre dezvoltare. Juniorii născuți în anul 2007

Energici, cu perspectivă și de perspectivă, entuziasmați de faptul că sunt integrați în familia City Football Club, așa sunt juniorii de la 2007 și când îi vedem pe teren, la antrenament, ne amintim de sportivii pe care i-am crescut la echipă. De cei mari, de la 2004, care acum se pregătesc să joace și mai profesionist decât au făcut-o până acum. Pentru noi asta înseamnă evoluție și continuitate, înseamnă perspectivă și dezvoltare. 

Continuitate și dezvoltare (U17 și U13)

Ca să fie jucători City, cu acte în regulă, și remarcați de cei mari, juniorii de la 2007 vorbeau la antrenament și se puneau de acord asupra unui singur lucru: ca toți să fie uniți sub aceeași emblemă și sub aceleași culori. Iar acestea ne demonstrează că sunt pregătiți să îi urmeze pe cei mari, mai întâi în competițiile locale, acolo unde vor juca 11 vs. 11, apoi în competiții naționale și internaționale. Băieți, să ne faceți mândri! Să duceți numele Iașului peste hotare, să reprezentați cu mândrie și devotament culorile City Football Club și să nu renunțați niciodată la visul de a fi fotbaliști. 

Luptați, fiți curajoși, responsabili și asumați! 

Suporterii City vor cânta pentru voi, jucătorii de la grupele mai mari vor veni la meciurile voastre și vor avea și ei mereu de învățat din tot ce va arăta fiecare pe teren, din jocul vostru. 

Știm, sunteți la vârsta aceea când vă doriți să fiți ca Messi, ca Ronaldo, Lewandowski, Marcus Rashford, Erling Haaland, dar mai bine fiți ca voi. Cei mai buni și mai buni cu fiecare antrenament. Și ca să știți, antrenorul o să vă îndrume și o să vă  învețe mereu tot ce trebuie să știți, tot ce e spre binele vostru și tot ce o să vă ajute în viitor ca să fiți fotbaliști profesioniști. 

Și pentru că tot vorbim de antrenor, echipa Under 13 este antrenată de Dănuț Munteanu (antrenor Licența A UEFA), cel care ne-a reprezentat orașul la cel mai înalt nivel, cel al cupelor europene, cel care a îmbrăcat și tricoul super echipei FC Steaua București, din anii ’90. Așa că, aveți de unde învăța, aveți tot suportul nostru și toată deschiderea, vrem doar să vă vedem mari pe marile stadioane, să vă vedem jucând cu pasiune, devotament, bucurie, asumare și responsabilitate. 

Juniorii de la 2007 așteaptă și noi colegi în echipă, pentru a crește și evolua în echipă, ca o echipă. Ei arată normalitate în această perioadă incertă, antrenându-se. Dacă ești sigur că visul tău e să fii fotbalist, dacă ești pregătit să te implici 100%, atunci, poți alege City Football Club Iași. 

Să vă vedem pe marile stadioane, băieți! 

Să jucați cu aceeași pasiune ca și acum, când sunteți juniori la City!

Ph. Cristian Vieriu

#împreunăcontinuămlupta

#Citysuntemtoți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s