Viitorul sună bine. 

Juniorii City Football Club Iași visează să devină fotbaliști, dar până atunci se antrenează, muncesc și speră să ajungă la fel de buni, la fel de apreciați precum idolii lor. La antrenamentul grupelor 2008-2009, 2009-2010, am aflat că sportivii îi plac pe Messi și pe Neymar pentru că „au tehnică bună și ascultă de antrenor”. Apoi, au spus că și ei ascultă de antrenor, că Sorin Ștefan este antrenorul perfect, pentru că le explică ce au greșit, pentru că îi ajută să se perfecționeze și să-și îndeplinească visul de a fi mari fotbaliști pe mari stadioane. 

Cei mici, sportivii antrenați de Sorin Ștefan, ne amintesc de sportivii lui Cristian Meiu, de la 2004, care erau comparați cu niște rândunici, care au intrat în teren în zig-zag, cu mingea la picior, alergând haotic, fără pregătire, dar energici, pasionați și determinați. Sportivii se perfecționează și astăzi creștem generații de viitori profesioniști, de viitori fotbaliști și ne mândrim cu calitățile lor, determinarea și pofta de fotbal

Gabriel spunea înainte de a începe antrenamentul că iubește fotbalul pentru că îl ajută să gândească mai mult: înainte de a da o pasă, înainte de intra la adversar, de a alerga spre poarta adversă. Compară fotbalul cu matematica pentru că pasele trebuie calculate. Tot el a spus ceva pentru care ținem să-i dăm dreptate: Noi putem fi viitorul României. Andrei a zis că pe el fotbalul îl reprezintă și îl relaxează.

Numărul 27 de le echipă este Teo – Teodora. Nu îi este frică să joace un sport al bărbaților și consideră prezența ei în echipă un vis împlinit. De când era mai mică și juca în fața blocului, își dorea să se antreneze la o echipă profesionistă de juniori, dar nu găsea. City Football Club i-a dat șansa să se exprime pe teren, iar acum joacă cu determinare pentru echipa noastră. 

Juniorii au calități, sunt determinați, sunt pasionați și devin serioși imediat cum se aude fluierul antrenorului. Sunt maturi în teren, au o gândire de ansamblu și sunt hotărâți să devină mari. 

City Football Club se mândrește cu jucătorii, cu echipele de juniori, cu profesionalismul antrenorilor și, de aceea, în timp, cu sprijinul părinților, cu ajutorul sponsorilor, cu dedicarea antrenorilor și perseverența jucătorilor, am devenit mai mult decât un club de fotbal. Am devenit o familie – Familia City Football Club Iași. 

Visul tău se poate îndeplini cu City. 

Nu renunța și nu îți ridica bariere în calea spre afirmare. 

Părinți, e timpul să credeți în talentul copiilor voștri și să-i aduceți să se perfecționeze!

Mici rândunici, ne vedem pe marile stadioane. 

Și atunci, veți fi voi și nu veți visa să fiți nimeni altcineva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s