🤶 Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul anului 2020.


🤗 N-a fost un an deloc ușor, am fost ținuți departe de tot ce iubim mai mult: de fotbal și de familia City Football Club Iași, dar să ne bucurăm acum că finalul de an a găsit toți sportivii clubului nostru sănătoși și încrezători în anul nou ce va veni. Să ne bucurăm că am fost împreună!

☹️ În ultimii ani, ne-am făcut o tradiție, așa că ne întâlneam într-un cadru festiv pentru a ne sărbători: pe noi, sportivii, antrenorii, clubul, performanțele, părinții, suporterii, partenerii. Anul acesta, din păcate, am încheiat anul într-un cadru restrâns, din cauza restricțiilor sanitare. Dar toate gândurile noastre de bine și de mulțumire se îndreaptă către toți cei care ar fi trebuit să ne fie alături când am fi făcut bilanțul anului 2020. Avem speranța și încrederea că anul 2021 ne va găsi împreună, la o festivitate ce va aduce în lumina reflectoarelor clubul, sportivii și toate performanțele noastre.

✊ Cu toate acestea, în acest an, o parte dintr-un vis City a devenit realitate, reușind să mărim „familia” noastră cu noi grupe de juniori, conturând astfel viitorul și continuitatea proiectului.


👏 Acest lucru nu ar fi fost posibil fără venirea lângă noi a unor oameni deosebiși, antrenori și sportivi cu o vastă experiență sportivă: Dl. Dan Cananău, Dl. Dănuț Munteanu și Dl. Sorin Ștefan, cărora dorim și pe această cale să le MULȚUMIM!

👏👏 Fiind un an greu, am avut mai mult ca niciodată nevoie de sprijinul unor sponsori, oameni iubitori de sport care au avut mai departe încredere în proiectul nostru, încă de la început și ne-am rămas alături chiar și în cel mai greu an.

Sunt oameni sau companii care, atât cât au putut, ne-au ajutat să mergem mai departe, să ne urmăm visul, să ne îndeplinim obiectivele, să nu ne dăm bătuți: pentru că City Football Club nu renunță niciodată, pentru că #împreunăcontinuămlupta!

Amintim aici, în primul rând, (Fuchs, Iral, URTERCOM), dar si alții (Turnul de apa etc).
De asemenea, afilierea la FRF și sprijinul Primăriei Municipiului Iași, au însemnat un real suport pentru clubul nostru, în acest an.


👏👏👏 Un sprijin enorm am avut și din partea colaboratorilor noștri pe parte de comunicare social media, foto, grafică etc., Lavinia Molociniuc și Cristian Vieriu.
🙏 Tuturor acestora, le MULȚUMIM!


Ne dorim ca anul viitor, pas cu pas, să dezvoltăm mai departe acest proiect, să putem oferi copiilor și juniorilor toate condițiile astfel încât sportivii să capete mai departe încredere în ei și în club. În final aceștia să confirme prin rezultate și performanțe în turnee și competiții oficiale, ajutând astfel și la dezvoltarea comunității fotbalistice din Iași.


🥂🤶⚽️ Întreg stafful clubului City Football Club Iași vă mulțumește pentru acest an, ne dorim ca în 2021 să continuăm ceea ce am început și vă urăm: Multa sănătate! 🤶 Sărbători Fericite!
🍷 La mulți ani!
Împreună continuăm lupta! Acum mai mult ca niciodată! Suntem City, vă iubim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s