Când nu suntem singurii pasionați de fotbal, la City Football Club se leagă noi prietenii și se semnează noi parteneriate cu care să ne mândrim și de care să vă povestim. 

Împreună cu The Football Brain, un produs Brandweb, scriem în format digital o poveste despre fotbal, juniori și performanță sportivă pentru a reda, din nou, frumusețea sportului ieșean. 

Noi am convins prin muncă, prin dedicare, prin performanțe, dar mai ales prin pasiunea pe care o avem pentru fotbal. Și în continuare, ne angajăm să dăm tot ce e mai bun în teren, să trăim intens fiecare minut din meci, să aducem galeria mereu mai aproape de club și de sportivi și să ne păstrăm imaginea frumoasă de Familia City. 

„Strategia de dezvoltare a clubului nostru are permanent în vedere aderarea la tot ceea ce este nou în fotbalul modern. Considerăm parteneriatul cu BRANDWEB și integrarea noastră în cadrul platformei The Football Brain o importantă etapă de dezvoltare a clubului.

Digitalizarea și automatizarea operațiunilor administrative și de comunicare ne vor ajuta ca pe viitor să luăm cele mai bune decizii pe baza de date, ceea ce este un mare câștig organizatoric al clubului.

Dezvoltarea viitoarelor generații de jucători se poate face doar printr-o monitorizare și evaluare atentă a progresului acestora. The Football Brain este soluția perfectă pentru noi în acest sens.

Suntem onorați ca City Football Club Iași să fie parte a acestui proiect de viitor și doresc să mulțumesc d-lui Armand Bertea – Managing Partner Brandweb, pentru deschiderea arătată clubului nostru, astfel încât prin accesul la această platformă digitală să devenim mai buni, fiind la doar un click distanță de toate informațiile necesare, în timp real, în orice moment!” | Dan Vieriu, Președinte City Football Club Iași.

În drumul spre succes, performanță și recunoaștere suntem sprijiniți de Brandweb care are încredere în fotbalul juvenil ieșean, în clubul nostru și în dedicarea sportivilor de la City Football Club Iași. 

„Mă bucur foarte mult că am început parteneriatul cu FC City Iași, un club care, la fel ca și Brandweb, are obiective clare de performanță. Parteneriatul presupune implementarea unui produs software de tip ERP dezvoltat 100% in-house de echipa Brandweb, proiectat și dezvoltat integral pentru nevoile unui club de fotbal. Produsul nostru se numește The Football Brain și, în esență, este un instrument care ajută managementul unui club să poată avea o viziune completă asupra proceselor interne și stării clubului. Reprezentanții FC City Iași au acces rapid la date și rapoarte financiar-contabile, la evidența jucătorilor, a stării de sănătate a acestora, tratamente, informații și statistici legate de performanțele sportive. Suntem siguri că implementarea produsului nostru software va ajuta FC City Iași în eficientizarea proceselor și procedurilor interne și, în plus, avem satisfacția, în calitate de susținători și ieșeni, că am contribuit, într-o mică măsură, la obținerea viitoarelor performanțe ale clubului” | Armand Bertea, Fondator Brandweb

Cu aplicația The Football Brain, fotbalul va fi din nou în trend, căutat, apreciat și iubit așa cum merită. City Football Club crede în visurile fotbaliștilor de a se vedea MARI pe marile stadioane, dar și în cele ale oamenilor mari care vor să schimbe LUMEA fotbalului românesc. 

The Football Brain permite digitalizarea și automatizarea operațiunilor administrative și de comunicare. Ai totul la îndemână, e totul mai ușor și mai mult decât atât rămâi conectat cu fotbalul

Ce ne propune The Football Brain?

  1. Să echilibrăm rezultate financiare cu cele sportive, să urmărim evoluția sportivilor la antrenamente, la meciuri sau în cantonamente. 
  2. Să avem mereu la îndemână istoric medical al sportivilor pentru ca aceștia să fie mereu în siguranță și sub atentă supraveghere
  3. Să păstrăm o comunicare corectă, adecvată și permanentă cu suporterii echipei. 

Cu The Football Brain fotbalul va supraviețui, clubul se va dezvolta, va avea performanțe, iar suporterii se vor bucura de meciuri. 

#împreunăcontinuămlupta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s