N-am mai simțit de ceva vreme bucuria unui gol, așa că ne-am bucurat duminică de multe. 

U19 City Football Club – Școala de Fotbal Pajura Huși 9-3

U17 City Football Club – Școala de Fotbal Pajura Huși 7-0 

Ne bucurăm că am revenit pe teren și că am debutat cu două victorii în cea mai așteptată competiție: Campionatul Național de Fotbal, ediția 2020-2021. 

Primul meci din campionat a oferit un spectacol fotbalistic complex, cu multe goluri, cu reveniri spectaculoase de joc, cu faze frumos construite, asumate și matur reprezentate, cu reprize în care am dominat și în care ne-am bucurat ca o echipă – ca o familie. 

Din păcate, bucuria unui joc spectaculos a fost umbrită de o accidentare venită în ultimul minut al meciului celor de la U19. Alexandru Ivan, te așteptăm să revii pe teren! Până atunci, toate gândurile bune ale jucătorilor, ale staff-ului și ale galerie se îndreaptă către tine. 

La U17, băieții au arătat maturitate în joc, în gestionarea meciului și în gestionarea fazelor. S-au bucurat de fotbalul lor, de goluri și și-au manifestat bucuria în felul lor caracteristic: prin celebrări spectaculoase, de ținut minte, înregistrate și fotografiate. 

Noi, City Football Club Iași, suntem pregătiți, îndrumați și învățați „de bine” în fotbal de: Dănuț Cananău, Constantin Amariei (U19) și Cristian Meiu și Ionuț Giurumescu (U17). Mulțumim pentru răbdarea cu care ne-ați format ca jucători profesioniști!

Drag joc de fotbal, se vede că ne bucurăm de revedere. 

Școala de Fotbal Pajura Huși, capul sus. În fotbal există învingători și învinși, iar duminică nu a fost ziua voastră. Succes în competiție și să aveți un parcurs din care să învățați, de care să vă bucurați. 

Mulțumim că aveți încredere în CITY. Mulțumim galeriei! Mulțumim partenerilor pentru că ne sunt alături în această călătorie fotbalistică numită: City Football Club Iași la Campionatul Național. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s