👉 Prima participare a CITY FC Iași în Campionatul Național de Juniori U17&U19 2020-2021, a ajuns la capăt de drum, odată cu încheierea meciurilor din grupe.

O ediție scurtă, disputată într-un sistem competițional atipic, cu meciuri foarte puține, restricții sanitare și care a debutat după mult timp de așteptare.

După debutul victorios al ambelor echipe în meciurile inaugurale cu CSS Pajura Huși U17 (7-0) și U19 (9-3), am fost încrezători într-o evoluție bună și în următoarele meciuri din grupă, lucru care s-a și întâmplat doar la nivelul echipei U19, care au încheiat grupa pe un binemeritat loc 2, prestația lor în meciurile cu contracandidatele Politehnica Iași U19 (1-2) și LPS U19 (1-1), echipe cotate ca favorite ale grupei, fiind una de excepție, echipa noastră fiind foarte aproape de a fi câștigătorii grupei.

👏🙏 Așa cum am anticipat, s-a dovedit astfel ca  parteneriatul încheiat cu Centrul de Copii și Juniori al clubului F.C. Politehnica Iași, (jucători 2003, ai Politehnicii) a reprezentat un real succes pentru clubul nostru, atât din punct de vedere al imaginii, cât si din punct de vedere al performanței.

Mulțumim pe această cale antrenorilor grupei U19, Dl prof. Dan Cănănău și D-lui Constantin Amariei care au reprezentat asumat, cu mândrie și dedicare clubul nostru la prima participare într-un Campionat Național.

Alături de ei jucătorii Grupei U19 au dovedit meci de meci că sunt experimentați, au o maturitate caracteristică în joc și o „sete” justificată pentru fotbalul profesionist. 

Sunt jucători care promit multe, care au un viitor promițător în fotbal. Prin jocul lor și prin capacitatea de a gestiona un meci timp de 90 de minute au demonstrat maturitate în gândire și în joc și că sunt jucători de perspectivă. 

Pasiunea pentru fotbal, talentul, curajul, punctualitatea și precizia, seriozitatea, dedicarea și maturitatea au fost ceea ce i-a caracterizat pe jucătorii U19 care ne-au reprezentat cu onoare în aceasta competiție.

Mulțumim: Amarandei Alexandru (portar), Hurjui Tudor (portar), Bălășel Cosmin, Boiță Răzvan, Ciurcă Andrei, Cuibus Ștefan, Drobota George, Țurcanu Roberto, Ivan Alexandru, Lătescu Petru, Lupu Andrei, Nica Lucas, Pară Gabriel, Puiu Adrian, Rață Vlad, Rusu Emilian, dar și jucătorilor 2003 din „pepiniera proprie” care au fost împrumutați temporar lotului 2003 pentru pregătire și participare la această competiție: Tudor Revei, Tudor Plop, Iulian Ipate, Alex David, Vlad Păun (2004).

👉 Grupa de juniori U17 pregătită de către prof. Cristian Meiu și Ionuț Giurumescu a încheiat competiția pe locul 4, în urma unui parcurs oscilant.

Experiența contracandidatelor (Politehnica Iași U17 și LPS U17) din anii anteriori în astfel de competiții și-a spus cuvântul demontând speranțele noastre că putem obține mai mult în această ediție de campionat.

Cu toate acestea pentru noi, ediția 2020-2021 a Campionatului Național rămâne un test important pentru evaluarea lotului de jucători, antrenori, estimarea nivelului de pregătire în raport cu celelalte competitoare și acumulare de experiență pentru tinerii noștri sportivi.

Cu siguranța, în urma acestei evaluări, prin întărirea echipei cu jucătorii reveniți de la grupa 2003, dar și prin cooptarea în lot a altor jucători cu potențial, în ediția 2021-2022 a Campionatului Național U17 & U19, vom avea toate premisele de a obține performante superioare.

👉 Per ansamblu, ca și club nou înființat, trebuie sa rămânem realiști și să ne declarăm mulțumiți de evoluția noastră la prima participare în Campionatul Național de Fotbal, deși suntem convinși că exprimarea la categoria U17, putea fi una mai convingătoare, mai plină de curaj, îndrăzneală și în forță. 

👉 Perioada următoare va însemna pentru jucători și antrenori o scurtă vacanță apoi continuarea antrenamentelor, a pregătirii fizice și tactice, cantonament, în vederea abordării noului sezon competițional care va trebui să arate altfel pentru noi. 

Perioada următoare va constitui și un punct de reflecție asupra viitorului clubului, stabilirea de puncte de reper în dezvoltarea lui. 

💙 Mulțumim partenerilor noștri, părinților, galeriei și tuturor susținătorilor prezenți fizic la meciuri, dar și suporterilor din online care ne-au susținut și au fost alături de noi.

#împreunăcontinuămlupta

#CITYsuntemNOI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s