Astăzi, 1 iunie, a fost dublă bucurie pentru juniorii din Iași. 

Ziua Copilului a fost marcată de City Football Club Iași  printr-un turneu pentru copii și juniori, care poartă numele celui care a fost Pavel Hodea – fost iubitor al fotbalului ieșean, finanțator și președinte al clubului fanion al Iașului. 

„Și eu vreau să fiu fotbalist” | nu e o frază desprinsă din visurile juniorilor, ci realitatea pentru care se antrenează zilnic. Iar noi, City Football Club Iași, dar și celelalte cluburi de fotbal pentru copii și juniori avem încredere în ei și în talentul lor, în ambiția sportivilor noștri. Din acest motiv, am pus și bazele turneului 1 iunie – Cupa Pavel Hodea. Dar și pentru bucuria de pe chipul lor 🙂 

City 2008 și City 2009 au câștigat grupele de vârstă

Ziua Internațională a Copilului a însemnat fotbal, bucurie, goluri, dulciuri, experiență și câștig.  City 2008 și City 2009 au câștigat grupele de vârstă 🏆 însă toți copiii care au participat la Cupa Pavel Hodea merită un trofeu, o cupă pe care să o numim Speranța fotbalului ieșean sau poate chiar Viitorul fotbalului ieșean. Astfel încât, fiecare participant să înțeleagă cât de important a fost aportul adus în această competiție. 

Noi, City Football Club, ne declarăm încântați de parcursul turneului. A fost o ediție foarte reușită, cu un arbitraj de calitate și mai ales, de remarcat (cu arbitri experimentați: Valentin Burlă și Cosmin Ciuban). Cu suporteri și mai ales spectacol în tribune, cu părinți mândri și copii fericiți. 

A fost o ediție cu multe emoții, entuziasm și fotbal de calitate arătat de toți copiii. Dominant a fost imnul City care s-a auzit înainte și după meciuri, dar și secvențial la marcarea fiecărui fiecărui gol al nostru. Însă, suntem siguri că ediția se va vedea și auzi din ce în ce mai bine de la an la an, de la generație la generație. 

Împreună am trăit 1 iunie în spiritul fotbalului | atât de iubit de micii MARI fotbaliști! #CITYsuntemToți #împreunăcontinuămlupta

Rezultatele meciurilor | Grupa 2008

Rezultatele meciurilor | Grupa 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s