A venit momentul să anunțăm cel mai nou parteneriat semnat astăzi cu Clubul Sportiv Școlar Unirea Iași (CSS Unirea Iași). Astfel, în sezonul competițional 2021-2022, sportivii CSS Unirea Iași, vor reprezenta cu mândrie, asumați și determinați culorile, valorile și principiile clubului nostru. 

În numele fotbalului, cu mândrie pentru Iași și pentru City, juniorii de la CSS Unirea vor forma noua echipă U17 a clubului nostru, City Football Club Iași, și ne vor reprezenta în Campionatul Național de Fotbal, la care vom participa și anul acesta – cu mai multă determinare, mai multă experiență, mai mult curaj și mult mai multă asumare. 

Așadar, punctual, oficial și cu bucurie anunțăm: 

Astăzi, 11 iunie 2021, la Sediul CSS UNIREA IAȘI, s-a semnat parteneriatul de colaborare între Asociaţia Club Sportiv City Football Club Iaşi și Clubul Sportiv Școlar Unirea Iaşi. Acordul a fost parafat de Dl. Dan Vieriu – Președinte CITY FC Iași și Dl. Viorel Hudac – Director CSS UNIREA Iași, în prezența celorlalți reprezentanți ai celor două cluburi implicate în acest proiect: Dl. Cristian Meiu și Dl. Iulian Plop de la City Iași, respectiv Dl. Vasile Petrache de la CSS Unirea Iași.

Bineînțeles, s-a convenit ca obiectiv imediat participarea cu două echipe competitive, CITY FC Iași Under 17 și CITY FC Iași Under 19, la Campionatul Național de Fotbal U17 & U19, sezonul competițional 2021 — 2022, competiție organizată de către Federația Română de Fotbal

Printre altele, parteneriatul vizează și obiective pe termen mediu și lung, respectiv crearea în viitorul apropiat a condițiilor și cadrului necesar pentru a da continuitate activității fotbalistice a jucătorilor la sfârșitul perioadei de juniorat prin formarea unei echipe de Liga a IV-a, Seniori, dar și susținerea și promovarea jucătorilor talentați la echipe sau Academii de Fotbal consacrate, din țara și străinătate.

Grupa CITY FC Under 17 va fi formată dintr-o selecție a celor mai valoroși fotbaliști ai CSS Unirea la această grupa de vârsta (2005 – 2006), și va fi coordonată și antrenată de către prof. Vasile Petrache.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Îi știm, i-am văzut jucând, ne-au fost adversari și ne-au convins prin dorința de a triumfa, iubirea față de fotbal și de galerie, ne-au convins prin spiritul de echipă și prin colegialitatea din teren. Acum, suntem ONE – One big family

Sperăm ca împreună să formăm două grupe puternice de juniori, care să acceadă cât mai sus în Campionatul Național. Sperăm ca împreună să ne facem părinții fericiți, să ne ducem galeria la extaz și să facem ca întregul oraș să fie mândru de performanțele noastre. Credem în noi și în puterea de a fi o echipă pe teren, în fața adversarilor. Sunt jucători (atât cei de la clubul nostru, cât și cei de la noua echipă U17 formată la City) care au capacitatea de a gestiona un meci și mai ales forța de a convinge că Iașul trebuie repus pe harta fotbalului românesc de calitate. Au vise mari și multe și cu puțină determinare, dorință, muncă și mult antrenament au calitatea de a fi viitorii fotbaliști mari ai Iașului și ai României. 

Băieți, noi credem în fotbalul vostru!

Asociația Club Sportiv City Football Club Iași vizează excelentă prin performanță, atât pe plan sportiv, cât și educativ. În timpul scurt de la înființare (anul 2019) am reușit construcția unei imagini de încredere a clubului, obiectivul nostru prioritar fiind pregătirea şi educarea sportivilor în vederea obținerii de înalte performanțe – sportive și educative. 

Participarea noastră la Campionatul Național Under 17 și Under19 este un pas important de dezvoltare a proiectului, o șansă de afirmare pe care dorim să o dăm actualilor juniori și, nu în ultimul rând, suntem mândri că astfel aducem și noi un aport la dezvoltarea comunității sportive din Iași și România.

De astăzi, sunt sportivii noștri – apreciați și iubiți de galerie. De azi, galerie să le scandezi numele! 

Băieți, noi credem în voi. Important e să credeți voi în fotbalul practicat cu atâta bucurie. 

Ei sunt CITY. Jucătorii U17 ai echipei tale preferate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s