„Investind în copii și juniori, investim în viitorul României”, acesta este unul dintre sloganurile după care ne ghidăm atunci când vine vorba de sportivii noștri, de condițiile pe care ne dorim să le oferim tuturor și de performanță fotbalistică. Și pentru că oamenii buni pun la cale proiecte mărețe, în drumul nostru Iași-București am întâlnit Academia Sport Team și ne-am regăsit în viziunea lor: Investim în viitor! 

Vorbim, așadar, de „cea mai bine clasată instituție sportivă privată cu activitate exclusivă de copii și juniori”, după cum se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal. Sub sloganul „Investim în viitor”, Academia Sport Team, a adunat cu efort, dedicare, pasiune, responsabilitate și asumare, 13 ani de existență și peste 5.000 de copii care le-au trecut pragul și au fost formați în spiritul „team”: o performanță și un țel frumos pe care și noi, City Football Club Iași, ni-l propunem în timp. 

Astfel, suntem onorați să anunțăm un parteneriat cu care ne mândrim, un parteneriat cu Academia Sport Team – București. Prin acesta ne propunem colaborarea dintre cele două cluburi în vederea selecției, pregătirii și promovării celor mai talentați tineri jucători de fotbal către Academia Sport Team – București, pentru a fi pregătiți și integrați în competiții naționale de top, dar și pentru a fi susținuți să facă pasul spre echipe profesioniste din România. 

E timpul! Timpul nostru, dar mai ales al sportivilor care merită să primească toată atenția, toate resursele și tot sprijinul la momentul cel mai potrivit. Cei mai buni merită să fie remarcați, promovați și susținuți în a face marele pas spre o echipă profesionistă de fotbal. Noi, prin parteneriatul cu Academia Sport Team – București îi aducem în fața fotbalului mare pentru că investind în copii și juniori, investim în viitorul României. Ei vor beneficia de o imagine bună, noi de o imagine bună prin ei, iar Iașul nostru de o imagine bună prin performanțele din teren! 

Parteneriatul își propune să creeze „o punte fotbalistică” între City Football Club Iași , care va atrage, pregăti și monitoriza copii talentați din Iași, dar și din alte orașe din zona geografică  Moldova și Academia Sport Team – București, unde copii și juniorii vor avea șansa să-și continue cariera la București devenind jucători ai Academiei, astfel își sporesc șansele de a-și valorifica talentul și de a reuși în cariera fotbalistică la un nivel superior. 

Constantin Giurescu - Presedinte ACADEMIA SPORT TEAM

Pe durata parteneriatului se vor face schimburi reciproce de experiență între jucători și antrenori. Astfel, jucători sau antrenori de la City FC Iași vor avea posibilitatea de a participa la antrenamente și schimburi de experiență care să-i ajute în perfecționarea jocului și a activității.

Antrenorii Academiei Sport Team vor fi invitați la CITY FC Iași pentru a împărtăși filozofia de joc a Academiei, iar în pauzele competiționale, la Iași sau București, se vor organiza meciuri amicale între cele două echipe, pe diverse grupe de vârstă. . 

Parteneriatul încheiat cu Academia Sport Team – București este încă un pas important de dezvoltare a proiectului nostru, o șansa de afirmare pe care dorim să o dăm actualilor juniori și, nu în ultimul rând, suntem mândri că astfel aducem un aport la dezvoltarea comunității sportive din Iași și România.

Despre Academia Sport Team București

Academia Sport Team este cea mai bine clasată instituție sportivă privată cu activitate exclusivă de copii și juniori, iar în clasamentul general al academiilor, Sport Team să află pe locul 6, depășind Craiova sau CFR Cluj. Din anul 2007, Academia Sport Team – București „investește în viitor”, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Deși au o vitrină plină de trofee, Academia pune, mai întâi, accent pe formarea și dezvoltarea jucătorilor. 

Despre City Football Club Iași

Misiunea acestui club este de a crea un puternic brand local și național, cu o poveste unică și o modalitate de afirmare pe măsură. Ținta majoră a proiectului este transformarea City Football Club într-un simbol reprezentativ și cunoscut pentru orașul Iași, zona Moldova și chiar pentru România. Ne propunem excelență, atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui.

#împreunăcontinuămlupta #parteneriatCITY #CITYsuntemNOI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s