În vremuri dificile, când suntem guvernați de criza economică și sanitară, unui club privat, finanțat exclusiv din resurse proprii, îi este tot mai dificil să facă față costurilor de participare într-o competiție națională.

Înainte de toate, CITY vrea să fie un proiect pentru Iașul fotbalistic, însă, fără susținere financiară, clubului îi va fi greu să se dezvolte, să prospere sau să reziste timpului și vremurilor pe care le trăim. 

Pentru acestea, ne punem speranța în oameni & companii care iubesc sportul juvenil și sunt dornici să ni se alăture într-un proiect de suflet, în care cuvintele de ordine sunt seriozitatea și transparența.

Într-o perioadă atât de dificilă, ne-a întins ferm mâna un tânăr antreprenor din domeniul agricol Cristian HODOROGEANU, administrator la CRIS AGRO INVEST SRL  – Dorobanți, ajutor care pentru noi înseamnă mult într-o perioadă atât de incertă și dificilă. 

„Deși nu sunt un apropiat al fenomenului fotbalistic, cunosc proiectul CITY Football Club Iași prin prisma prieteniei cu Dl. Dan Vieriu și a băiatului lui, Tudor Vieriu, fotbalist la acest club. În timp, le-am descoperit pasiunea pentru copii, sport și, mai ales, pasiunea pentru acest proiect.

Știu că grupele de juniori Under 17 și Under 19 au performat și au ajuns într-o etapă superioară a Campionatului Național de Fotbal și știu că se fac mari eforturi financiare pentru ca ei să poată acoperi costurile pentru fiecare meci din competiție.

Sunt un tânăr antreprenor la început de drum, contribuția mea nu este una substanțială, dar mă bucură că, indiferent cum ar fi ea, îi poate ajuta pentru a acoperi o mică parte din costurile pe care clubul le are de făcut până la sfârșitul sezonului competițional, din acest an. 

Sper să pot ajuta și anul viitor acești sportivi și m-ar bucura ca și alte persoane sau companii să susțină acest proiect sportiv promițător”, ne-a declarat Cristi HODOROGEANU.

Apreciem mult susținerea D-lui HODOROGEANU, și ne bucurăm că mai există oameni care să sprijine sportul juvenil, ajutând astfel la sănătatea acestor copii, dar și la formarea lor ca sportivi de performanță sau ca oameni, în societate. Datorită lor și datorită vouă, scriem povestea unui club de fotbal privat, care promite să aducă Iașul în top – pentru că merită și pentru că merităm un fotbal de calitate!

Mulțumim Cristi HODOROGEANU!

Mulțumim CRIS AGRO INVEST SRL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s