Ne poți ajuta! Ne poți ajuta să ajutăm! Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale către Asociația Club Sportiv CITY Football Club Iași, club sportiv de copii și juniori de drept privat, fără scop lucrativ, persoană juridică non-profit care susține prin transparență și pasiune performanța și cultivarea activităților fizice în rândul juniorilor și copiilor ca o datorie față de sănătatea, educația și formarea lor ca OAMENI, în primul rând.

În decembrie, firmele ne pot redirecționa 20% din impozitul pe profit/venit.

Decembrie este luna în care firmele pot redirecționa către un ONG 20% din impozitul pe profit datorat. Ne poți ajuta! Ne poți ajuta să ajutăm! Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.


Procedura de redirecționare este simplă:
Dacă dorești să ne susții în acest mod, te rugăm să vorbești cu contabilul firmei pentru a calcula suma pe care ne-o poți redirecționa și pentru care vom semna un contract de sponsorizare. Banii trebuie virați până pe 31 decembrie pentru ca  sponsorizarea să fie complet deductibilă.


Este posibil ca unii contabili să fie reticenți – pentru că procedura implică un mic efort suplimentar din partea lor într-o lună în care sunt probabil destul de ocupați – dar te rugăm să insiști pentru că susținerea ta este extrem de importantă pentru noi. Ne poate ajuta să ducem mai departe visul unor copii talentați, serioși care muncesc și se antrenează de mulți ani și care acum au atins performanța de a se califica în play-off-ul unui Campionat Național. Astfel să reușim să acoperim costurile legate de transport, plata asistentei medicale, a indemnizației de arbitraj și observatori de joc și altele.

Partea cea mai bună e că nu te costa niciun leu în plus! Pur și simplu redirectionezi niște bani care altfel ar ajunge la bugetul statului – și știm cu toții cât investește statul în sportul juvenil! 

Dacă ai o microintreprindere și plătești impozit pe venit, ne poți redirecționa 20% din impozitul pe venitul din trimestrul IV (și poți repeta sponsorizarea în fiecare trimestru). De asemenea, PFA-urile și PFI-urile ne pot susține și ele cu o sponsorizare deductibilă îin limita a 5% din venitul net.

Zeci de copii și juniori s-ar bucura enorm să-și poată vedea visul lor dus mai departe. Asta se va putea numai cu ajutorul tău!

Procedura de redirecționare este simplă:


1. ALEGEȚI SĂ AJUTAȚI UN CLUB PERFORMANT DE COPII ȘI JUNIORI: Asociația Club Sportiv CITY Football Club Iași


2. COMPLETAȚI  CONTRACTUL DE SPONSORIZARE, atașat/de aici. (www.drive.google.com/file/d/1lSXBrcETSW-6mXQ3-Eqw_BwCqY4hpOwR/view?usp=sharing)

Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT: http://www.static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/Cod_fiscal_norme_11102018.htm


3. TRIMITEȚI pe adresa de e-mail a clubului nostru: cityfciasi@yahoo.com, contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și vă returnăm un exemplar, firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne!

prin email, la cityfciasi@yahoo.com

la telefon 0745.155.568

prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Mulțumim! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s