Dincolo de imaginea CITY Football Club, dincolo de evenimentele reușite sau deplasările cu echipa, se află o mână de oameni care lucrează din umbră, cu dedicare, asumare, devotament și curaj. Dincolo de lucrurile înfăptuite și de idealurile CITY se află oamenii care nu se laudă, dar care merită toate cuvintele noastre de mulțumire și apreciere. 

Iulian Plop este vicepreședinte CITY, director administrativ, suporter, părinte și un pasionat al sportului rege. Pune suflet în fiecare eveniment/joc și pasiune în fiecare „misiune” de la club. Se interesează de jucători și ia contact cu galeria la fiecare meci al alb-albaștrilor. Pune Binele comun mai presus de orice și visează alături de noi la gloria echipei. 

Din anul 2019, chiar de când s-au pus bazele clubului ieșean, Iulian Plop a făcut eforturi ca echipa CITY să fie remarcată de autoritățile ieșene, să fie aplaudată de galerie, să fie în lumina „nocturnelor”, pe stadioane de înaltă calitate, să fie în top și să însemne „familie” pentru toți juniorii care-i trec pragul. Dincolo de cuvintele transpuse aici, se află mult mai multe activități administrative, de management sau de suflet pe care OMUL lui CITY, Iulian Plop, le face pentru echipă. 

Noi, staff-ul, jucătorii și suporterii putem să facem măcar atât: Să-i mulțumim de o mie de ori pentru multele înfăptuite la club. Să-i dedicăm regalul de goluri din toate competițiile. Să-i scandăm numele, așa cum îndeamnă și el galeria să ne scandeze urale pe stadion. 

Un mulțumesc cât un stadion de mare de la toată suflarea alb-albastră. Binele, Pasiunea și Curajul să vă fie tovarăși de drum în toată această călătorie frumoasă numită CITY FOOTBALL CLUB IAȘI. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s