Au început fotbalul în curtea școlii, s-au visat mari jucători, pe mari stadioane, apoi au avut emoții când au participat la primul antrenament oficial. 

Și-au dorit să fie precum Messi, Ronaldo, Neymar sau alții și s-au antrenat pentru asta. Au înțeles în timp că sunt proprii lor mentori 🙂 așa că au început să se antreneze ca să fie ca ei, ca cea mai bună versiune fotbalistică a lor. 

Au câștigat meciuri, campionate și inimi. Inimile a sute de suporteri. 

Dar să vă spunem cum ne-au cucerit pe noi: cei din staff și galerie. 

De la prima atingere de balon, ne-au arătat că au o maturitate caracteristică în joc și o „sete” justificată pentru fotbalul profesionist. De la primul șut pe poartă ne-au convins de forța lor fizică. Portarii ne-au arătat cât sunt de buni la prima paradă, iar atacanții la prima fază de gol. 

Sunt talentați, devotați culorilor, pasionați și îndrăgostiți de fotbal. Iubesc CITY și ne-au arătat asta la fiecare apariție în tricoul alb-albastru. Au cucerit tribunele, au dominat adversarii și s-au bucurat la goluri exact ca marii jucători ai lumii… și-au pus în joc numele, atitudinile & aptitudiniile fotbalistice, respectul, fair-play-ul și au făcut istorie pentru clubul nostru. Ei sunt prima generație dusă la granița cu fotbalul mare și ne bucurăm că au „semnat” cu succes în cartea CITY Football Club Iași. 

Suntem mândri de performanțele lor în tricoul CITY, dar suntem la fel de mândri de ei ca oameni. 

Noi știm că au sacrificat prieteniile de afară pentru prieteniile din vestiar și orele petrecute în parc pe orele petrecute pe teren. Au sacrificat cinele în familie și vacanțele. Au spus în schimb „da” cantonamentelor de forță și grătarelor făcute cu mâna lor, în familia CITY. 

Le-am apreciat dintotdeauna efortul. Pentru ei, timpul liber era drumul de acasă la stadion. 

Băieți, suntem recunoscători pentru tot ce am reușim împreună! Ne-ați arătat de la început cât de multe promiteți voi fotbalului mare și nu ne-ați dezamăgit. Ne-ați reprezentat cu mândrie clubul, culorile și orașul. Vreți să schimbați fotbalul din România și să aduceți glorie orașului și știm că puteți face asta! 

Pasiunea pentru fotbal, talentul, curajul, punctualitatea și precizia, seriozitatea, dedicarea și maturitatea i-au adus în fața voastră, pe teren, în tricoul alb-albastru pe: 

* Alexandru Iulian MIHAI (19 ani) –  atacant, născut pe 18 martie  2003

* Alexandru IVAN (19 ani) –  mijlocaș, născut pe 16 februarie 2003

* Dumitru ȘOVA (19 ani) –  mijlocaș, născut pe 20 septembrie 2003

* Andrei Emanuel MORARU (19 ani) – atacant, născut pe 28 februarie 2003

* Alexandru AMARANDEI (19 ani) –  portar, născut pe 22 ianuarie 2003

* Tudor George PLOP (19 ani) –  mijlocaș, născut pe 11 septembrie 2003

* Roberto ȚURCANU (19 ani) –  mijlocaș, născut pe 23 septembrie 2003

* Alexandru Gabriel DAVID (19 ani) –  portar, născut pe 16 martie 2003

* Adrian PUIU (19 ani) –  mijlocaș, născut pe 21 martie 2003

* Iulian IPATE (19 ani) –  atacant, născut pe 31 iulie 2003

* Emilian Vlad RUSU (19 ani) –  fundaș, născut pe 2 martie 2003

Aici, ultimele lor declarații ca juniori. 

Tudor Plop | mijlocaș

Tudor Plop în ultimul meci de juniorat

Pot spune acum, la final de juniorat, că am luat cea mai bună decizie atunci când am ales să fac parte din echipa City FC Iași. Acest colectiv m-a ajutat să mă dezvolt atât ca fotbalist, cât și ca persoană și doresc să mulțumesc întregului staff pentru tot sprijinul oferit nouă, juniorilor. 

Datorită colegilor mei, care s-au dedicat 100% sportului, și care s-au antrenat din greu, am reușit să ajungem atât de departe, astfel încât să scriem o importantă filă de poveste pentru CITY. Doresc să le mulțumesc pentru tot ce am realizat ca grup.

Totodată, aș dori sa îmi exprim mulțumirea față de sponsorii echipei pentru tot ajutorul oferit de-a lungul timpului și pentru că au avut încredere în noi. 

În final, le sunt recunoscător tuturor persoanelor care au venit să ne susțină meci de meci și care ne-au fost alături la bine și la greu, deoarece fără ei nimic nu ar fi fost posibil.

Să nu fim triști ca s-a terminat, să fim bucuroși că s-a întâmplat! 💙

Alexandru Ivan | mijlocaș

Alexandru Ivan în ultimul meci de juniorat

Sunt fericit că am putut să îmi petrec ultimul an din juniorat într-un mediu profesionist și că am avut norocul să lucrez alături de niște persoane dedicate 100%, începând de la suporterii care ne-au fost alături și ne-au susținut de la începutul campionatului până în ultima etapă a acestuia, până la membrii staff-ului tehnic și administrativ care s-au axat pe dezvoltarea noastră pe plan sportiv, cât și pe plan personal, reușind să formeze dintr-un grup de sportivi, o FAMILIE.

Andrei Moraru | atacant

Încă de la primele antrenamente în familia City am remarcat dorința de autodepășire și seriozitatea tuturor membrilor. Cu trecerea timpului, cu cât depuneam mai mult efort construind o echipă, mi-am dat seama că ce va urma (participarea în cadrul Campionatului Național U19) va fi una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Nu am fost dezamăgit! Alături de colegii mei am demonstrat că o echipă unită este greu de învins, încurajându-ne în momentele dificile, dar și sărbătorind golurile împreună cu suporterii care ne-au sprijinit indiferent de vreme, de locație sau de tabelă. Îmi pare nespus de rău că această perioadă a vieții mele va lua sfârșit, însă rămân cu loialitatea și iubirea față de City și de colegi! 

Alexandru Mihai  | atacant

Alexandru Mihai în ultimul meci de juniorat

Începând din luna ianuarie, de când m-am legitimat la acest club sub comanda domnului antrenor Cristian Meiu, am pornit cu gândul, dar și cu sufletul spre obținerea celor mai bune rezultate, atât colective, cât și personale. 

Atât domnul profesor, cât și colegii m-au primit foarte bine, reușind astfel să mă acomodez și să mă adaptez cerințelor clubului City 💙. Au fost clipe și momente frumoase de care sunt mândru că le-am realizat împreună cu acest colectiv frumos, la final juniorat! Consider că, bagajul de cunoștințe cu care am venit, dar și cel imprimat de domnul antrenor, mă vor ajuta oricând să fac pasul într-o ligă profesionistă. Sunt pregătit și deschis să colaborez cu oricine pentru a mă dezvolta din punct de vedere profesional și a pune umărul la realizarea obiectivelor la noua echipă din care voi face parte.

Mulțumesc întregului colectiv, întregii familii City 💙 pentru aceste momente minunate, dar nu în ultimul rând, domnului antrenor Cristian Meiu. Cu ajutor lui, prin muncă, am reușit să-mi perfecționez calitățile fizice și fotbalistice. Iar pe viitor, de câte ori o să mai fie ocazia, cu mare drag voi colabora împreună cu el. 🙏 Mulțumesc și colegilor mei, care m-au primit cu mult drag, m-au susținut, iar împreună am reușit să obținem multe rezultate pozitive. Mi-aș dori ca în viitor să mă reîntâlnesc cu toți, pe cele mai mari stadioane, dar nu ca spectatori, mi-aș dori să fim colegi sau adversari. 

Vă mulțumesc tuturor, sunt mândru ca am făcut parte din familia City 💙.

Alex Amarandei | portar

Alex Amarandei în ultimul meci de juniorat

Junioratul a fost cea mai frumoasă parte din viața mea, am învățat că meciurile sunt diferite de la o partidă la alta și… iremediabil, m-am îndrăgostit de fotbal. Venirea mea la City a fost pe neprevăzute, dar m-a lăsat plăcut surprins. Aici, în vestiar, am fost ca o familie, ne-am încurajat meci de meci, am trecut peste toate clipele grele împreună și am avut parte de antrenamente specifice de foarte bună calitate puse în acțiune de către domnul antrenor Vlad Bodogan, care și-a pus în aplicare toate cunoștințele și ne-a oferit câteva secrete din cariera lui, fapt ce m-a motivat să vin zi de zi la antrenamente.

Nu voi uita niciodată această experiență și clipele frumoase petrecute alături de colegii mei de la City FC Iași.

David Alexandru-Gabriel | portar

David Alexandru Gabriel în ultimul meci de juniorat

Pot spune că ultimul meu an de juniorat, aici la CITY, a fost și va ramane printre cele mai frumoase amintiri din viața mea. Tot timpul pe care mi l-am dedicat fotbalului a meritat deoarece am progresat și am reușit să mă depășesc pe mine însumi fiind mai bun pe zi ce trece. Am legat prietenii frumoase cu coechipierii și ne-am bucurat împreună de ceea ce iubim, sportul rege, fotbal.

Iulian Ipate  | atacant

O echipă frumoasă cu un colectiv mișto tare, un antrenor de nota 10 și „galeria” foarte faină 🙏🏾 💙 CITY PE VIAȚĂ🤍

Băieți, vă mulțumim pentru gânduri, pentru regalul de goluri, pentru devotament și pasiune. Să ni se întâlnească terenurile de fotbal bine și des și să ne amintim aceste vremuri.

Noi am fost City Football Club Iași – o echipă nouă, la început de drum, dar o echipă care a încercat să investească totul în voi: timp, resurse, cuvinte, amintiri, momente, profesionalism. Credem că am reușit! Suntem MÂNDRI. Și ONORAȚI. Și NOSTALGICI. Și râdem cu un ochi, dar plângem cu altul. Dar așa cum spune Tudor Plop: Să nu fim triști ca s-a terminat, să fim bucuroși că s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s