Competiție de fotbal pentru copii

Ediția a V-a – 1  Iunie 2022

1 Iunie, Ziua Copilului este un prilej de bucurie pentru copiii de toate vârstele și pentru adulții care se simt copii și pentru adulții care au copiii. De Ziua Internațională a Copilului totul este despre bucuria jocului: a fotbalului profesionist jucat cu pasiune și dedicare indiferent de vârstă.

Ne bucurăm împreună de o zi dedicată fotbalului, copiilor și lui Pavel Hodea. Omul de suflet al fotbalului ieșean, finanțator și președinte al clubului fanion al Iașului. 

De Ziua Internațională a Copilului, reprezentanții ACS CITY FOOTBALL CLUB IAȘI, organizează „Cupa PAVEL HODEA – 1 Iunie, la fotbal”, ediția a-V-a. Competiția este dedicată copiilor născuți în anii 2014, 2013, 2009 și 2008. 

La competiția din acest an, alături de City Football Club Iași, au confirmat prezența atât echipe de copii din Iași, cât și din alte orașe din zona Moldovei, respectiv Bacău și Botoșani.

» Echipa participante: Sporting Iași, Politehnica Iași, L.P.S. Iași, Viitorul Bacău, Poli Moldova Iași, Profi Botoșani, Inter Iași, Magic Trofeo Iași (unele cluburi participând cu echipe la mai multe grupe de vârstă).

Începând cu ora 08:30 cei mai mici fotbaliști, vor disputa meciuri pe terenurile sportive (iarba și sintetic) din Complexul Sportiv AGRONOMIE Iași. Cele doisprezece echipe participante au fost împărțite în patru grupe de vârstă (2014, 2013, 2009 și 2008). 

» La categoriile 2014 și 2013, meciurile se vor disputa pe durata a două reprize a câte 20 minute fiecare, antrenorii echipelor putând trimite în teren 5 jucători de câmp și un portar, numărul de schimbări fiind nelimitat. 

» La categoriile 2009 și 2008, meciurile se vor disputa în sistem 11 la 11, o singură repriză de 50 de minute.

Suntem siguri că cei mici vor oferi un spectacol fotbalistic extraordinar. Iar bucuria lor nu va avea termen de comparație. Mai mult decât atât, suntem convinși că vor fi cele mai frumoase galerii al competiție: cu părinți care-și vor susține necondiționat copiii.

Sărbătorim copilăria împreună. Visăm să fim precum idolii noștri, ne bucurăm de premii, trofee, dulciuri, ne reevaluăm și antrenăm competențele și #unițivomînvinge.

Ne face o deosebită plăcere și suntem onorați să anunțăm faptul că arbitrajul meciurilor din această competiție va fi prestat de arbitrii de TOP din breasla arbitrilor ieșeni. Arbitri ca Bogdan HANCERIUC, Stefan TUDORACHE, Vlad BABAN și Ionel POPA, care și-au pus amprenta și ne-au făcut să fim mândri de prestațiile lor, pe parcursul anilor, în arbitrajul ieșean și românesc.

ISTORIC „CUPA 1 IUNIE – PAVEL HODEA

Începând cu anul 2017, domnul Sorin Ștefan, profesor la Colegiul Național „MIHAI EMINESCU” Iași și antrenorul grupei de copii născuți 2008 de la A.S.C. CITY FOOTBALL CLUB Iași, organizează anual o competiție amicală de pregătire pentru copiii pe care îi antrenează purtând denumirea de „CUPA 1 IUNIE”, și care are loc în fiecare an la data de  1 iunie – Ziua Internațională a Copilului.  

După anul 2018, titulatura competiției a devenit „CUPA 1 IUNIE-PAVEL HODEA”, în amintirea regretatului Pavel Hodea, fost apropiat și susținător al fotbalului ieșean, în ultima perioadă a vieții fiind un apropiat al fotbalului juvenil. Menționăm și faptul că domnul Pavel Hodea era născut pe data de 1 iunie

Până la ediția din acest an, au participat la celelalte 4 ediții doar echipe din județul Iași. Odată cu organizarea ediției a V-a, din acest an, turneul capătă un caracter național, fiind invitate și echipe din alte județe. 

Alături de domnul profesor Sorin Ștefan, principalul organizator pentru 2022, ca și la ediția trecută din anul 2021, este A.C.S. CITY FOOTBALL CLUB Iași. 

La final, TOȚI COPIII VOR PRIMI PREMII, DIPLOME, MEDALII, DULCIURI ȘI FIECARE ECHIPĂ CÂTE O MINGE.

MULȚUMIM pe aceasta cale partenerilor noștri la care am găsit deschidere pentru organizarea acestui eveniment, dedicat exclusiv copiilor, de ziua lor.

Organizator: City Football Club Iași

Parteneri: Primăria Municipiului IașiUniversitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, Merlins Beverages, Birotica RS SRL Iasi, Fabrica de Print.         

                        

SUCCES TUTUROR ECHIPELOR PARTICIPANTE!

VĂ INVITĂM ALĂTURI DE NOI LA ACEST EVENIMENT.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. 

Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! 

La mulți ani de 1 Iunie!

Merităm să trăim un 1 iunie în spiritul fotbalului | atât de iubit de micii MARI fotbaliști!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s