Și-a dorit. A visat și a muncit. S-a antrenat, a luptat pentru fiecare minge și nu s-a dat bătut. Niciodată! Și toată perseverența i-a adus cel mai important transfer la final de  juniorat. 

Alexaaaaaaandru Mihai! Cu bucurie și mândrie anunțăm că jucătorul Alex Mihai, care a evoluat anul acesta la City Football Club Iași, a fost transferat la renumitul club ilfovean – FC Voluntari

Alex s-a născut pe 18 martie 2003 în Iași și este un produs 100% al școlii de fotbal ieșene. A făcut cunoștință cu fotbalul la Didi Junior Iași. Apoi, și-a început cariera fotbalistică la vârsta de 11 ani (2014) la clubul fanion al orașului, Politehnica Iași, unde s-a format și a evoluat timp de 7 ani (2014-2021) la grupele de copii și juniori ale clubului fanion ieșean. Evoluția și talentul l-au adus în vizorul selecțiilor naționale de juniori unde a reușit să bifeze trei selecții și meciuri în Echipa Națională de Juniori a României.

În sezonul 2021-2022 a Campionatului Național, Alex a ales să se legitimeze la clubul nostru, unde a evoluat ca atacant, reușind o prestație excelentă, de apreciat și lăudat. S-a antrenat asumat și conștiincios sub îndrumarea antrenorului Cristian Meiu, iar la începutul acestui sezon, fotbalul l-a răsplătit cu un transfer. 

Alex Mihai. Bucurie la gol

Alex este talentat și muncitor, pasionat și determinat, iar fotbalul din România are nevoie de asta și de el. La CITY a fost și este un model pentru cei mai tineri, iar acest transfer a dat un semnal încurajator pentru ceilalți fotbaliști de la club. Orice jucător este capabil să evolueze pentru clubul fanion al Iașului sau pentru orice club din țară și din străinătate atât timp cât are încredere în el, în fotbalul pe care îl prestează și muncește pentru visul lui. Zilnic și asumat!

Suntem mândri, Alex, și tu știi deja că sufletele noastre alb-albastre sunt alături de tine acum și pe tot parcursul carierei tale fotbalistice. Iar îndemnul nostru este: Continuă! Să fii perseverent și optimism. Să crezi în abilitățile tale fotbalistice. Să nu renunți niciodată. Să vrei mereu mai mult de la tine și de la fotbalul tău! Noi vom fi în tribună, în fața televizorului sau în spatele ecranelor mici și îți vom urmări parcursul, îți vom aplauda prestațiile și vom aprecia în online fiecare postare despre tine. 

FC Voluntari, ai un talent în echipă! Du-l mai aproape de fotbalul mare. 

Alex, ești pe mâini bune! Fă-ne mândri și nu ne uita! CITY este casa ta!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s