CAMPIONATUL NAȚIONAL DE FOTBAL 2022-2023 | CITY Football Club Iași obține calificarea în play-off, pentru al doilea an consecutiv, cu ambele echipe participante în competiție.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regular, grupele de vârstă Under 19 (antrenor Cristian Meiu) și Under 17 (antrenor Cătălin Hilițanu) ale CITY Football Club Iași, au obținut, pentru al doilea an consecutiv, calificarea matematică în play-off-ul Campionatului Național de Fotbal U19 și U17. 

Băieții noștri au arătat maturitate, creștere de valoare, dedicare, fair-play și profesionalism. Au luptat, au alergat și și-au trăit fotbalul, în cea mai pură formă, pe teren, în aplauzele galeriei. Performanța este cu atât mai mare cu cât CITY FC Iași este singura echipă din județul Iași care participă cu ambele grupe în faza superioară a competiției. 

O performanță notabilă pentru clubul nostru, care și-a propus de la bun început să modeleze caractere, să construiască visuri și să dea fotbalului mare o nouă generație de fotbaliști profesioniști. Iașul se poate mândri cu ei; cu juniorii de la CITY și cu antrenorii care își dedică pregătirea pentru a dezvolta din punct de vedere fotbalistic și moral o generație care are VIITOR. 

Cum a fost posibilă această performanță?

Am căutat un răspuns la cei doi antrenori, Cristian Meiu(U19) și Catalin Hilițanu(U17), care ne-au dat câte o scurtă declarație: 

𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐞𝐢𝐮 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐂𝐈𝐓𝐘 𝐅𝐂 𝐈𝐚𝐬𝐢 – 𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫 𝟏𝟗:

„Sunt bucuros că am reușit să ne atingem unul din cele trei obiective, pentru sezonul 2022-2023.

La grupa Under 19, am reconstruit, în vară, o nouă echipă și încercăm de la meci la meci să fim cât mai competitivi. Nu ne hazardăm, suntem conștienți că mai avem mult de muncă la capitolele omogenitate, relații de joc; pe plan mental, dar și pe plan fizic cu unii jucători care au făcut joncțiunea cu lotul echipei noastre foarte, foarte târziu. Sper și îmi doresc să reușim să ne atingem și celelalte două obiective: locurile 1, 2 din grupa noastră de Play-Off, dar și un parcurs cât mai lung în competiția Cupa României”.

𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐧 𝐇𝐢𝐥𝐢𝐭̦𝐚𝐧𝐮 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐂𝐈𝐓𝐘 𝐅𝐂 𝐈𝐚𝐬𝐢 – 𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫 𝟏𝟕:

„Începutul a fost ezitant și s-a văzut lipsa de experiență la acest nivel, atât din partea jucătorilor, cât și a mea. Jocul era îmbucurător, dar rezultatele primelor două etape nu ne-au ajutat deloc. După prima victorie din etapa a 3-a a urmat poate primul meci care ne-a dat încredere că putem și avem valoare. E vorba despre victoria muncită din deplasarea cu Juniorul Suceava. Am mai primit apoi un duș rece și la Piatra Neamț cu Ceahlăul, dar faptul că atât eu, cât și acești copii de la U17, avem  ambiția și dorința extraordinară de a demonstra că avem valoare și putem, a făcut ca următoarele meciuri să avem victorii pe linie indiferent cu cine am jucat. Am crescut de la meci la meci atât individual, cât și ca grup. 

În concluzie, consider că suntem un grup unit cu jucători care au calități individuale deosebite, sunt ambițioși, determinați, dornici de rezultate extraordinare și evoluții foarte bune și mai ales responsabili că joacă la și pentru City Iași, în Campionatul Național U17”.

Antrenorii și jucătorii celor două grupe merită felicitări și toată admirația noastră pentru obținerea acestei noi performanțe. Este un succes de echipă, dorit și asumat. Băieții au abordat fiecare meci cu determinare, au alergat pentru a câștiga mingi, s-au antrenat pentru a cuceri fotbalul. Și-au sacrificat timpul liber și prieteniile din afara terenului pentru că aveau antrenamente și în final i-au făcut mândri pe cei din staff, pe părinții care vin la fiecare meci, pe colegii care îi susțin din tribune și un oraș întreg. 

Să nu uităm nici de suporterii care fac deplasările cu noi, suporterii pe care îi vedem scandând în tribune. Susținerea voastră ne ambiționează și ne ține în meci. Transformăm (virtual) terenul de joc în galerie și vă aplaudăm noi pe voi! Mulțumim!

Am dovedit încă o dată că suntem un club serios care crede și respectă valorile pe care și le-a propus de la înființare, chiar dacă suntem la început de drum și ne lovim de numeroase probleme în actualul context economico-social. Ne dorim să continuăm această evoluție, ne dorim să descoperim și să dăm Iașului cât mai mulți fotbaliști cu potențial și de perspectivă. Din păcate, singura modalitate de a continua și a duce acest club 100% ieșean spre un nivel superior este SPRIJINUL venit din partea companiilor sau a oamenilor  iubitori de sport care să susțină financiar acest proiect nou și transparent, născut doar din dragoste și pasiune pentru sport.

👏 Bravo, băieți! Felicităm antrenorii pentru munca depusă!

𝐅𝐨𝐫𝐳𝐚 CITY FC IAȘI!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s