A trecut ceva vreme de la ultimul articol de pe site și revenim cu ultimele rezultate (de bucurie) obținute de băieți. Echipa City Football Club a reușit să aducă victoria în cele două meciuri disputate, contând pe etapa a 2-a și a 3-a a Campionatului de Juniori B1 – U17 (2003). Astfel, ne-am impus în fața echipei Sportul Studențesc (2-3), după ce i-am dominat, mai ale, în repriza a doua și am câștigat cu 3-1 meciul cu Steaua Magică, în care ambele echipe au oferit un spectacol fotbalistic. 

Băieții urmează să efectueze deplasarea la Pașcani, pentru meciul de duminică, 6 octombrie, cu C.S.M Pașcani. Până atunci, Silviu Prodan a oferit câteva răspunsuri legate de lumea fotbalului și implicarea lui în sportul rege. În urma discuției purtate am notat un cuvânt cheie și, anume, încrederea – a părinților, a colegilor, a antrenorilor. Încrederea în tine, în minge, în joc. Încrederea în fotbalul din România.

1. Cum te motivezi înaintea unui meci?

Înaintea unui meci mă motivez singur, gândindu-mă la așteptările pe care le au colegii, domnii antrenori și spectatorii de la mine și de la echipă. Nu pot neglija încrederea și spijinul pe care mi-l oferă.

2. Preferi un gol urât sau o pasă frumoasă?

Golul este rezultatul muncii unei întregii echipe. Dacă reușesc să dau un gol, duc la bun sfârșit un atac reușit. În opinia mea, o pasă frumoasă este, totuși, mult mai importantă întrucât face parte din bagajul oricărui fotbalist. 

3. Cât de important este sprijinului familiei în fotbal?

Cred că sprijinul familiei este foarte important pentru că oferă încredere oricărui jucător.

4. Ce obiectiv personal ți-ai fixat pentru acest campionat?

În desfășurarea acestui campionat mi-am propus să îmi ajut cât pot de mult colegii pentru a lua locul întâi la finalul competiției și, dacă reușim să ne concentrăm și să ne impunem jocul de pase, cu siguranță vom reuși.

5. Urmărești Liga 1? Dacă da: Ce îi lipsește fotbalului din România?

Da, urmăresc Liga 1. După părerea mea, fotbalului românesc îi lipsește dăruirea cu care joacă în teren sportivii din alte campionate, dar și devotamentul și implicarea acestora. Încrederea este un factor important care lasă de dorit în România.

Completează:

1. Mă atrenez ca să ajung să joc ca Gilberto Silva.

2. Antrenorul care îmi place este Antonio Conte.

3. Urmăresc și îmi place campionatul Germaniei.

Următorul interviu este cu Tudor Revei

 

Pe curând, 

 #CITYsuntemnoi!

#împreunăcontinuămlupta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s