Cu o vechime de peste 85 de ani, Fuchs Lubricants, compania de origine germană, își asociază imaginea cu cea a clubului nostru. Astfel, marcăm frumos și pe plus, cu sponsori de valoare, sfârșitul de an. Ne considerăm norocoși și ne declarăm mulțumiți de sponsorii pe care am reușit să îi atragem spre club și suntem recunoscători că susțineți și că aveți încredere în proiect și în principiile promovate de club.

Despre partenerul nostru:

Fuchs se concentrează 100% pe lubrifianți și produse specializate conexe. Cu peste 10.000 de produse, compania le oferă clienților săi o gamă completă de lubrifianți care respectă standardele stricte de la nivel național și internațional. Portofoliul cu produse este împărțit în categorii de bază; lubrifianți auto și industriali, unsori de lubrifiere, fluide și lubrifianți de prelucrarea metalelor pentru aplicații speciale.

54303a21b6c8a42f6916f8c75b2199c6

Ceea ce ne-a atras atenția în mod special:

Echipa Fuchs, pe plan global, se consideră a fi o unitate bine coordonată, cu un nivel ridicat de angajament față de personal, continuând povestea de succes a companiei Fuchs an după an. Dialogul intensiv cu clienții noștri și cu partenerii de afaceri, precum și interacțiunile reciproce de încredere fac posibil ca noi să găsim soluția optimă, personalizată de lubrifianți, pentru cerințele individuale ale acestora.

Cumva, ne face să ne gândim la noi:

Suntem cel mai bine coordonați, de antrenori la antrenamente și meciuri, de conducere în ceea ce înseamnă imagine, promovare și structură organizațională. Avem un angajament față de antrenori, de suporteri (părinți, parteneri, sponsori), față de noi și față de fotbal: ne angajăm să dăm totul pe teren, să fim cei mai buni și să nu renunțăm ușor.

Ne dorim să continuăm și noi, an de an, o poveste de succes, prin ceea ce reprezintă și a devenit în timp familia City Football Club. Avem și noi un dialog permanent la club: cu antrenorii, acasă cu părinții, cu conducerea, cu sponsorii și partenerii și avem încredere că respectul arătat până acum a dus la atragerea unor nume mari alături de noi.

Valorile misiunii lor:

Încredere, crearea de valoare, respect, parteneri de încredere, integritate. Nu vi se pare că seamănă și cu valorile noastre?

Mulțumim că susțineți City Football Club!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s