Săptămâna trecută ați aflat, din online, de ce iubesc sportivi de la City Football Club acest colectiv. Și, pentru că vă spuneam că suntem o familie, am decis să vă arătăm și de ce ne iubesc suporterii. Cei care ne sunt mai apropiați, vin la meciuri și au urmărit îndeaproape evoluția noastră la echipă. Ne-au analizat încă de când ne numeam Poli Moldova și o fac și acum, de când suntem CITY. 

Vă spunem atât. Acești oameni i-au susținut la fiecare meci, aproape în fiecare deplasare, indiferent de kilometrii distanță. Acești oameni au format cea mai numeroasă galerie la turneul Autumn Cup Sheriff Tiraspol – au cântat, s-au mândrit și i-au încurajat neîncetat pe băieți. Pasiunea pentru fotbal sau dorința de a contribui la împlinirea visurilor celor de la City i-a unit. Inclusiv ei sunt echipa City Football Club

Și, ne place o așa galerie. Ne bucurăm de fotbal împreună și ne mândrim cu evoluțiile sportivilor.

Suntem City, vă iubim este mesajul pentru ei, în primul rând, apoi pentru toți aceia care ne susțin în online sau la meciuri. Rezultatele noastre și evoluția ca echipă sunt mulțumirile aduse celei mai active galerii, celei mai frumoase. Alb-albastru, pe viață!

Pot spune cu mâna pe inimă că este o a doua familie! „Am crescut”, ne-am format împreună: profesori, copii, părinți. Suntem un nucleu! De ce iubesc City Football Club? Simplu: nu ai cum să nu-ți iubești familia, nu? Am râs, am plâns, am câștigat, am pierdut, dar am rămas împreună!

Am luptat cu toții, fiecare cum a putut: fizic sau emoțional. Ce minusuri sau plusuri au băieții? Eu spun că ei au muncit și au transformat minusurile în plusuri. Asta e valoarea lor. Încrederea și seriozitatea i-au ghidat, călăuză bună au avut și au. Sunt frumoși, buni și sunt ai noștri! Eu sunt foarte mândră de ei! Normal că-i vom susține mereu! (Cerasela Durnea)

De ce iubim City? Deoarece îi  știm pe sportivi de când erau mici. Mulți dintre noi am asistat, pas cu pas, la nașterea acestei generații. Eu ca mama știam de Gică Hagi și de Lionel Messi, deși nu eram o împătimită a fotbalului dar, îi știam pentru că  copilul meu îmi vorbea mereu despre ei și ne spunea că vrea să ajungă la fel. De asta iubim generația aceasta. Ei vor, ne-au arătat că pot și noi îi vom susține necondiționat. (Mimi)

De când sunt la această echipă, copiii noștri au devenit mai responsabili, mai maturi și au învățat ce înseamnă munca în echipă. Sunt „unul pentru toți și toți pentru unul” și ei speră ca alături de echipă și împreună cu domnii antrenori să ajungă cât mai sus. Iar noi, ca părinți, vom susține necondiționat visurile lor. (Veronica Rusu) 

De ce iubesc această echipă? Pentru că iubesc fotbalul, știu e ciudat poate pentru ca sunt mama și mamele nu prea iubesc acest sport. Iubesc echipa pentru ca este pasiunea lui Vlad și ca părinți suntem alături și facem orice pentru copii. Acești copii, luptătorii noștri dragi, au crescut împreună, au plâns, au râs, au pierdut și au câștigat, au evoluat cu fiecare antrenament, cu fiecare meci și au învățat ce înseamnă munca în echipa. Sunt copiii noștri și este echipa noastră. Este visul lor și noi credem în el și credem în această echipă! (Laura Păun)

În primul rând s-a reușit ca acest club să însemne altceva față de alte cluburi juvenile – un model de corectitudine și moralitate transmis de către antrenori și staff spre a fi urmat de către toți jucătorii echipei. De aceea, am mare încredere în actuala echipă și viitorul City FC Iași. În ceea ce privește copilul meu, practicarea acestui sport l-a ajutat să-și crească stima de sine, încrederea în forțele proprii, cum să gestioneze un eșec și cum să se bucure de o victorie. Fiecare meci, fiecare competiție a crescut ambiția și dorința de a se autodepăși și a deveni din ce în ce mai bun.

Chiar dacă nu toți copiii vor ajunge jucători profesioniști, ceea ce li se întâmplă acum la acest club îi va ajuta foarte mult, mai târziu, în viața de zi cu zi și cea profesională.

Noi, părinții, încet-încet am descoperit aceasta minunată familie fotbalistică și ne-am transformat în fani permanenți și cea mai frumoasă galerie la acest nivel de club. Deci, privim cu încredere înainte, și nu putem spune decât: FORTZA CITY! (Mihaela Vieriu)

Iubesc City Football Club, în primul rând, pentru că îl iubește fiul meu, în rândurile următoare pentru tot ce îi oferă acest club: încrederea în el (cea mai importantă pentru un adolescent), bucuria de face ce îi place, ideea de încerca, de a greși, de a reuși, de a cădea, de a se ridica. Antrenorii cer disciplină, concentrare, sacrificii (mai mici sau mai mari), priorități și multă muncă. Multe repetiții. Perseverență. Curaj.

Minusul echipei (nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea aici, dar mă risc) neîncrederea în colegi și în abilitățile lor (eu fac mai bine….), vânătoarea de vinovați (atunci când lucrurile merg prost. 

Plusul echipei – bucuria de a juca fotbal și de aici vine dorința de a fi mai buni. Sunt uniți, se ajută unii pe alții. (Mihaela Revei)

Nu sunt o fană a fotbalului și mi-e frică de fiecare dată când îl văd pe Andrei pe teren. Cu toate acestea, la insistențele familiei l-am înscris la fotbal și l-am lăsat să facă ce îi place, atâta timp cât face asta cu bucurie. Nici să alegem echipa nu a fost ușor, căci l-am văzut descurajat o dată – că nu juca, că era lăsat pe bancă, că nu i se dădea o șansă. Și a luat o pauză.

La City Football Club l-am văzut bucurându-se de fotbal, de tot ce a reușit aici. L-am văzut plângând pentru că își dorea victoria și bucurându-se pentru că a obținut-o. E mai responsabil și mai ordonat pentru că li se cere și la echipă asta. Iubesc City Football Club pentru toate șansele și bucuriile lui Andrei, pentru că m-am bucurat alături de el și de ceilalți la victorii, pentru că i-am încurajat și am făcut deplasări pentru ei și pentru visul lor. Iubesc această echipă pentru seriozitatea ei, pentru profesionalismul ei și pentru dedicarea oamenilor de la club. (Mihaela Molociniuc) 

Băieți, dacă v-au bucurat aceste păreri, aceste gânduri sincere ale suporterilor, suntem siguri că ce urmează o să vă motiveze și mai mult. Căci, aveți potențial, dar trebuie să știți să-l valorificați mai bine. Pentru că meritați, dar să nu vi se urce la cap:

E foarte greu să exprimi în cuvinte ce se petrece la această echipă. Ar fi foarte greu ca cei din exterior să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă în acest colectiv. O echipă la care eu unul, venind doar de doi ani, am găsit acești sportivi foarte bine pregătiți atât fizic, tactic, cât și mental. 

O echipă care are un suport fantastic din partea părinților și, în special, din partea antrenorului Meiu Cristian, un antrenor altfel (îmi place să îl numesc). Un staff tehnic disponibil 24 din 24 pentru nevoile lor. Cât despre mine personal, încerc să îmi aduc aportul cât de bine se poate la această echipă, să tindem cu toții spre performanță și să facem împreună, dacă nu sportivi de nivel înalt, oameni! Iubesc City și atât! (Ionuț Giurumescu, 2nd prof)

Iubesc City FC Iași din pasiune pentru fotbal. Fiecare meci, fiecare clipă din cele 90 de minute, mă face să trăiesc altfel.

Iubesc City și fotbalul, nu doar pentru momentele de glorie, pase perfecte şi goluri spectaculoase. E mai mult decât atât. Iubesc înfrângerile pentru că ele mă fac să aştept meciurile revanşă cu mai multă nerăbdare. Iubesc City și fotbalul pentru momentele de imperfecţiune, pentru întorsături neaşteptate, pentru ca este unul dintre componentele evoluţiei noastre, și pentru mine, un mare factor de echilibru al vieții cotidiene.

Iubesc City și fotbalul pentru că el descoperă natura umană. Solidaritate, fidelitate, trăim acelaşi moment-emoţii pure şi puternice, nu lasă loc falsului. Iubesc City și fotbalul nu pentru că fără el viaţa ar fi imposibilă ci pentru că fără el am avea mai puţine motive de a ne bucura, de a ne aduna împreună. 

Și poate cel mai important, iubesc City pentru oamenii deosebiți pe care i-am cunoscut aici: cei cu care am dat viață acestui proiect (Cristian Meiu, Iulian Plop, Sorin Ștefan), cei pe care vrem să-i formăm ca sportivi profesioniști sau de a-i ajuta și să le conturam o direcție frumoasă și utilă în viață, după terminarea carierei de jucător (lotul de jucători), cei care s-au alăturat din dragoste proiectului și ne ajuta în multe momente în care avem nevoie (Lavinia, Cristi, mulți alții), dar și cei care s-au atașat de club formând o adevărată și frumoasă familie City (părinții jucătorilor).

“Pasiunea este un cântec . Un cântec ce vine din lăuntrul tău. Este un cântec pe care toți îl au. Unii îl aud, alții nu! Pasiunea este atunci când îți trăiești cântecul și nu îl lași să se stingă în sufletul tău.” Pentru mine, City FC Iași  este un cântec și așa va rămâne! #citysuntemtoti #impreunacontinuamlupta (Dan Vieriu, președintele City Football Club)

Suntem City, vă iubim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s