Ne-a fost dor de fotbal, de terenul de joc, de emoțiile unui meci, de fluierul care dă startul partidei, de galeria care ne scandează numele. 

Am fi luat și un galben (chiar și nemeritat, și nu am fi nemulțumiți), doar să ne știm pe terenul de fotbal. Dar… acum suntem mai aproape de a ne îndeplini dorința pe care o avem noi toți, sportivii de la City Football Club, de a jucat din nou în culorile alb albastru și de a ne lăsa plimbați pe teren de rândunicile de pe (și din) piept. 

Ne bucurăm de fotbal, dar și de recunoaștere și suntem recunoscători că am primit o invitație de a reveni mai aproape de normalitate, de a ne îndeplini dorința și de a juca fotbal de calitate, la nivel profesionist. 

La invitația Academiei Sport Team București plecăm joi spre capitală. 🙂 „Sport Team este în acest moment cea mai bine clasată instituție sportivă privată cu activitate exclusivă de copii și juniori. În clasamentul general al academiilor, Sport Team se găsește pe locul 6, depășindu-le pe Universitatea Craiova sau CFR Cluj”, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal, ca să vedeți că vorbim pe bune. 

Iar noi, cu echipele U17 și U19 vom fi acolo, pe teren, pentru a face ce ne place mai mult: fotbal. 

„Investim în viitor” acesta este sloganul lor și ne place, credem și noi în el și cei de Sport Team au și demonstrat-o: peste 5.000 de copii le-au trecut pragul și au fost formați în spiritul Team. Iar în prezent au aproximativ 300 de sportivi înscriși la grupele lor de vârstă. 

Dacă ar fi să ne gândim, în momentul de față, Sport Team e idealul nostru. 

Vrem să investim în copii și juniori, vrem să ne mândrim cu Iașul atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Vrem să formăm și să dezvoltăm toți sportivii de la club. Vrem să aducem sportivi noi: să le dăm încredere, speranță, condiții și să ducem echipa mult mai aproape de performanță. Credem în noi, în sportivi, în antrenori, în parteneri și în timp putem deveni Academia City Football Club a Iașului, așa cum Academia Sport Team este a Bucureștiului. Și este o bucurie că avem meci cu ei! 

Data desfășurării celor două partide amicale este vineri, 5 februarie 2021.

  • de la ora 10.00 (U17);
  • de la ora 12.00 (U19).

Ne vedem pe stadion, băieți, cu poftă de fotbal. Știm că atât City Football Club Iași, cât și Academia Sport Team București își doresc performanță, să crească, să formeze și să dezvolte sportivii. Fotbalul în cazul acesta nu este un sport, este un stil de viață!

#împreunăcontinuămlupta

Băieți, jucați cu dor de fotbal!

U17 & U19, suntem cu voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s