City Football Club a arătat maturitate la Campionatul Național de Fotbal și, mai mult decât atât, profesionalism și creștere de valoare. Suntem un club recent înființat, dar cu viziuni și perspective de viitor foarte clare, mărețe și zicem noi, îmbucurătoare pentru orașul nostru. Fapt pentru care, suntem încă o dată mândri de rezultatele băieților, de dedicarea lor din teren, de prietenia care îi leagă în afara lui.

Ambele grupe, U19 și U17 și-au asigurat matematic calificarea în PlayOff-ul campionatului național de fotbal, după disputarea primelor 10 etape, ocupând în prezent locuri pe podiumul clasamentului grupei 1.

Astăzi, băieții noștri au învins cu 4-0 la U19 și au remizat 1-1 la U17 cu echipele similare ale LPS Piatra Neamț, asigurându-și matematic calificarea în play-off, iar săptămâna viitoare urmează deplasarea la Suceava pentru a încheia sezonul regular.

Grupa U17 concurează cu șanse mari la ocuparea locului 2, poziție de pe care și-ar asigura participarea la Cupa României U17, competiție unde vor fi angrenate ai primele două clasate din Liga Elitelor U17.

City Footbal Club Iași este singurul club privat din Iași care a participat la această ediție a Campionatului Național de Fotbal 2021-2022, competiție organizată de către Federația Romană de Fotbal. Pentru că avem încredere în sportivii noștri și facem eforturi pentru a concura la nivelul cel mai înalt. Și, mai mult decât atât, avem încredere în fotbalul ieșean, în puterea de revenirea a sportului din Iași. Credem cu tărie că se poate!

„Consider că este o mare performanță pentru clubul nostru, recent înființat, ca la prima participare la o competiție națională să ne poziționăm pe podiumul acesteia, fiind foarte aproape de calificarea în faza superioară a competiției, respectiv Play-Off, etapa unde își vor desfășura supremația primele șase echipe din grupă.

Este un succes de echipă, băieții au abordat fiecare meci cu mare determinare si mândrie de a reprezenta Iașului, la acest nivel.

Ne dorim să continuăm această evoluție în continuare, ne dorim să descoperim și să dăm Iașului cât mai mulți fotbaliști cu potențial și de perspectivă.

Ne-ar bucura și ne-ar ajuta extrem de mult în evoluția clubului să avem alături de noi companii sau oameni iubitori de sport care să ne susțină financiar în acest proiect. Avem speranța că într-un oraș de calibrul Iașului se vor sensibiliza și se vor găsi acești iubitori de sport și de Iasi care vor să-și pună amprenta alături de noi pe acest proiect, născut doar din dragoste și pasiune pentru sport și copii”. (Dan Vieriu – Președinte City FC Iași).

Suntem mândri băieți!

Ne-ați demonstrat, încă o dată, că se poate – că fotbalul este al vostru, îl iubiți și îl jucați cu asumare și demnitate.

Să nu uităm nici de suporteri. Merită aplauze mii si scandări cât de la un stadion întreg pentru toată susținerea oferită – pentru că au fost prezenți în tribune atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare.

Suntem CITY, vă iubim!

Un gând despre „CITY Football Club Iași | Un club de Play-Off!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s