În drumul nostru spre succes, suntem sprijiniți de cei de la Sophicle (o firmă din SUA a unor ieșeni stabiliți de mai mulți ani în State), care au înțeles dorința noastră de performanță și curajul pentru o corectă afirmare, și ne-au întins o mână de ajutor – în ideea de a pune și noi piciorul la joc. 

Din 2016, Sophicle este vocea unei noi generații în servicii de consultanță și, totodată, soluția modernă a problemelor de logistică din întreaga lume. La fel ca în fotbal, așa cum ne dorim și pentru echipa noastră, Sophicle reprezintă înțelepciunea – miezul fiecărui mecanism de succes.

„I started Sophicle in 2016 to help customers drive a new wave of productivity by integrating financial and business processes and enabling greater collaboration. My goal is to help companies solve their biggest logistics challenges by creating a strong, process-based foundation for them to build on” – Lavinia Tomescu

Pentru că suntem o echipă nouă, de juniori, încercăm să ne facem „mari” prin rezultate, prin muncă și perseverență și recunoaștem că avem nevoie lângă noi de oameni ca Lavinia Tomescu, care să ne ajute să devenim cunoscuți, să ne ajute să construim o identitate comună a echipei, o imagine bună în media și un nume în Iași.

Ei așa: Logistically everywhere.

Noi așa: Football everywhere.

Pentru curajul cu care credeți în noi, 

Vă mulțumim!

Un gând despre „Sophicle – o firmă americană susține City Football Club

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s